Politika

"Zašto se niko iz SNSD nije oglasio" Nakon skandala u Prijedoru Nešić najavio proteste i pozvao Pavlovića da podnese ostavku

Predsjednik DNS, Nenad Nešić poručio je danas gradonačelniku Prijedora, Daliboru Pavloviću da podnese ostavku zbog posljednje afere u čijem se centru našao, u suprotnom slijede protesti u tom gradu.

"Zašto se niko iz SNSD nije oglasio" Nakon skandala u Prijedoru Nešić najavio proteste i pozvao Pavlovića da podnese ostavku
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Nešić je ovo izjavio reagujući na šokantne fotografije koje posljednjih dana kruže društvenim mrežama, a na kojima Pavlović navodno pijan i predoziran tabletama leži u toaletu pored wc šolje.

– Šokiran sam ćutanjem SNSD na činjenicu da je gradonačelnik Pavlović svojim ponašanjem doveo u pitanje kredibilitet grada, koji je pod upravom DNS postao lokalna samouprava za primjer čitavoj BiH. Prijedor je grad poštenih, vrijednih i pristojnih ljudi bez obzira na vjeru i naciju. Do pojave Dalibora Pavlovića bio je i grad koji je uprkos političkim razlikama bio grad političke kulture – naveo je Nešić.

Pročitajte još

On dodaje da svaki sljedeći dan koji Pavlović provede na mjestu gradonačelnika Prijedor čini centrom rijalitija, a ne razvoja.

Čovjek koji se, kako navodi Nešić, hvalio ponašanjem sa fotografija ne može i ne smije upravljati novcem građana za infrastrukturu, djecu i zdravstveni sistem.

– Fotografije svjedoče da je nesposoban i o sebi da se stara, nijednom prijedorskom djetetu ne smije na oči a da li mu treba pomoć pitanje je za one koji ga vole. Ukoliko Pavlović ne odstupi sa mjesta gradonačelnika, DNS će pozvati opoziciju na proteste u Prijedoru. Bahatost, bilo da se radi o medijima, kiseoniku ili Prijedoru, postala je zakon SNSD. Кad bahatost postane zakon protest je obaveza – navodi se Nešićeva izjava u saopštenju iz DNS.

Prihvati notifikacije