Svijet

Drama u avionu: Hvatao stjuardese za grudi, stjuard ga selotejpom zalijepio za sjedište (VIDEO)

Američki televizijski novinar Sem Svini, svjedočio je veoma neprijatnom događaju u toku leta iz Filadelfije za Majami.

Drama u avionu: Hvatao stjuardese za grudi, stjuard ga selotejpom zalijepio za sjedište (VIDEO)
FOTO: SAM SWEENEY/TWITTER SCREENSHOT

Incident kojem je prisustvovao se dogodio tačno ispred njega, a sav video sadržaj kao i detalje događaja, prenio je na društvenu mrežu Tviter.

Svini je sve detalje obrazložio u Tvitu koji je napisao.

– U toku leta iz Filadelfije za Majami, 31. jula, jedan putnik je napravio nedozvoljen fizički kontakt sa stjuardesama. Nakon toga je nasrnuo fizički na stjuarta, kada je pokušao da ga veže za sjedište – napisao je novinar je u jednom Tvitu.

U toku događaja je urlao i svađao se sa ostalim putnicima, hvalio se da je sin bogatih roditelja, koji posjeduju dva miliona dolara, a uz to se prijeteći pozivao na djeda koji je advokat.

Na kraju je nakon slijetanja priveden, a policija je potvrdila da su protiv njega podignute tri optužbe, kao i da je u toku incidenta bio u pripitom stanju.

Većina korisnika Tvitera ga vidno ne brani, iako se on oglasio i rekao da su ga tretirali kao “stoku”, kao i da mu je bilo veoma neprijatno kada su mu se ostali putnici rugali.

– Učinio si to sam, niko ti nije rekao da se tako ponašaš. Ti si bukvalno rekao stjuardesi da ćeš ‘je ubiti’, odrasti. Ne možeš vječno da se osloniš na tatinu pomoć – glasio je jedan od komentara upućenim ovom putniku.

Komentari na račun 22-godišnjeg Maksvela Vilkinsona – Berija su se nizali, on je sve ispratio i odgovorio sa “Hvala vam puno, cijenim ovo”.

Mnogo prozivki je pljuštalo na račun ovog putnika, tviteraši ga nisu štedjeli, jer su se i na taj njegov odgovor nadovezali kasnije.

– Cijeniš to? Dobio si upravo ono što si zaslužio na tom letu – glasio je jedan od komentara, prenosi B92.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije