Gradovi

11 BIRALIŠTA U BiH U Zvorniku u 7 časova otvoreno biračko mjesto za glasanje na izborima u Srbiji

U Osnovnoj školi „Sveti Sava“ u Zvorniku jutros u 7 časova je otvoreno biračko mjesto za glasanje na izborima u Srbiji. Prema riječima Olivere Šopalović iz Ambasade Republike Srbije, predsjednika biračkog odbora u Zvorniku, nije bilo nikakvih problema te je glasanje počelo u 7 časova.

11 BIRALIŠTA U BiH U Zvorniku u 7 časova otvoreno biračko mjesto za glasanje na izborima u Srbiji
FOTO: RADE JOKIĆ/RAS SRBIJA

U birački spisak za glasanje u Zvorniku upisano je 907 birača. Nije bilo nikakvih problema te je biračko mjesto otvoreno na vrijeme i već u sedam časova imali smo i prvog građanina koji je glasao – rekla je Šopalovićeva i pojasnila da na ovom biračkom mjestu glasaju svi oni koji su se do 30. juna prijavili da će glasati u Zvorniku.

– U BiH je otvoreno 11 biračkih mjesta za glasanje na izborima u Republici Srbiji. Ovdje glasaju oni koji su se prijavili da će na dan izbora biti u Zvroniku te tu i glasaju, a ako je neko iz Zvronika danas u Sarajevu on će tamo i da glasa – navela je Šopalovićeva.

Jutros u sedam časova smo posjetili i granični prelaz na Mostu kralja Aleksandra I Karađorđevića, koji je otvoren na na jedan dan zbog izbora, gdje su nam saopštili da na ovom prelazu mogu da pređu samo građani koji imaju ličnu kartu izdatu u Srbiji u periodu od 07 do 21 čas.