Fudbal

"Više nisam u Barsi i izgovoriću ono što ranije nisam mogao” Alveš otkrio šta misli o Ronaldu

Dani Alveš je u dva navrata nosio dres Barselone i to od 2008. do 2016. godine, te u sezoni 2021/22 kada se vratio u Blaugranu u jako teškim trenucima po klub.

"Više nisam u Barsi i izgovoriću ono što ranije nisam mogao” Alveš otkrio šta misli o Ronaldu
FOTO: CHRISTOPHE PETIT TESSON / EPA

Kao fudbaler katalonskog tima vodio je žestoke duele sa Kristijanom Ronaldom u periodu dok je ovaj nosio dres Real Madrida, a iako su na terenu djelovali kao zakleti neprijatelji Brazilac otkriva da van terena ima zapravo sjajno mišljenje o velikom suparniku.

On je u podkastu saigrača Efrijana Velardea izneo je svoje mišljenje o Portugalcu, kojim je iznenadio mnoge ljubitelje fudbala.

– Sviđa mi se Ronaldo. Sad kada više nismo u Barseloni i Realu mogu to da kažem jer se uvijek činilo da to nisam mogao da izgovorim – rekao je Dani Alveš i dodao:

– Kristijano je primjer za sve nas koji nemamo toliko kvaliteta, da se uz naporan rad možemo takmičiti protiv najboljih. Strašno ga cijenim, a to sam mu i rekao.

On se zatim prisjetio i jedne zanimljive anegdote sa “El Klasika”.

– Prišao sam mu da ga pozdravim, ali on mi nije uzvratio. To naravno nikada nije izašlo u javnost, ali na jednoj dodjeli Zlatne lopte imali smo “tuču”, pozdravio sam sve, a Ronaldo nije pozdravio mene zbog onoga što su dueli Barselone i Reala stvarali u spoljašnjem svijetu – istakao je Alveš, a prenosi Sportal.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije