Zabava

Snup Dog angažovao radnika za pravljenje džointa "Ja sam profesionalni džoint-valjak"

Američki reper Snup Dog svaki dan puši marihuanu, a pošto nema vremena da uvek sam mota džoint, angažovao je radnika da napravi savršeno valjane džointe umesto njega.

Snup Dog  angažovao radnika za pravljenje džointa "Ja sam profesionalni džoint-valjak"
FOTO: JOHN MABANGLO/EPA

Američki reper Snup Dog (51) živi u Kaliforniji, gdje je rekreativna konzumacija marihuane legalna, i zapošljava Renegade Piranu, koja mu je umotava u džoint, a ona procenjuje da ih je za repera smotala oko 450 hiljada.

Renegade je gostovala u australijskoj radio emisiji ‘The Kile and Jackie O Shov’ gdje je podjelila svoje iskustvo sa reperom.

– Izračunala sam da ih je do sada bilo više od 450.000. Radim sa oko 220 grama dnevno, što je 75 do 150 džointa – rekao je Renegad.

Snup svaki dan puši travu, a pošto nema vremena da uvek sam mota džoint, unajmio je savršeno valjanog džoint majstora da to uradi umesto njega. Reper je u junu otkrio da je svojoj ličnoj “zajedničkoj listi” povećao plate zbog inflacije.

Pročitajte još

Profil ‘UberFacts’ je tada na Tviteru objavio da reper zapošljava osobu čiji je posao da mota džoint i da zarađuje između 40 i 50 hiljada dolara godišnje, a Snup, koji na toj platformi ima 20,2 miliona pratilaca, odgovorio: ‘Inflacija. Povećala im se plata!’.

Uporedio je svog člana osoblja sa filmskim likom Lurch iz Porodice Adams, opisujući njen rad kao “besprekoran”.

O neobičnom zaposlenju Snup se osvrnuo u intervjuu sa harizmatičnim američkim voditeljem Hauardom Sternom (68). Stern je pitao repera da li je on osoba posebno angažovana za tu uslugu.

– To je njeno zanimanje. U  CV-u piše: Ja sam džoint-valjak. Profesionalni “joint-roller”, objasnio je Snup i dodao da su prednosti posla besplatna marihuana, ali i odeća.

– Ako si odličan u nečemu što mi treba, angažovaću te – zaključio je, prenosi Telegraf.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu