Zabava

Snup Dog angažovao radnika za pravljenje džointa "Ja sam profesionalni džoint-valjak"

Američki reper Snup Dog svaki dan puši marihuanu, a pošto nema vremena da uvek sam mota džoint, angažovao je radnika da napravi savršeno valjane džointe umesto njega.

Snup Dog  angažovao radnika za pravljenje džointa "Ja sam profesionalni džoint-valjak"
FOTO: JOHN MABANGLO/EPA

Američki reper Snup Dog (51) živi u Kaliforniji, gdje je rekreativna konzumacija marihuane legalna, i zapošljava Renegade Piranu, koja mu je umotava u džoint, a ona procenjuje da ih je za repera smotala oko 450 hiljada.

Renegade je gostovala u australijskoj radio emisiji ‘The Kile and Jackie O Shov’ gdje je podjelila svoje iskustvo sa reperom.

– Izračunala sam da ih je do sada bilo više od 450.000. Radim sa oko 220 grama dnevno, što je 75 do 150 džointa – rekao je Renegad.

Snup svaki dan puši travu, a pošto nema vremena da uvek sam mota džoint, unajmio je savršeno valjanog džoint majstora da to uradi umesto njega. Reper je u junu otkrio da je svojoj ličnoj “zajedničkoj listi” povećao plate zbog inflacije.

Profil ‘UberFacts’ je tada na Tviteru objavio da reper zapošljava osobu čiji je posao da mota džoint i da zarađuje između 40 i 50 hiljada dolara godišnje, a Snup, koji na toj platformi ima 20,2 miliona pratilaca, odgovorio: ‘Inflacija. Povećala im se plata!’.

Uporedio je svog člana osoblja sa filmskim likom Lurch iz Porodice Adams, opisujući njen rad kao “besprekoran”.

O neobičnom zaposlenju Snup se osvrnuo u intervjuu sa harizmatičnim američkim voditeljem Hauardom Sternom (68). Stern je pitao repera da li je on osoba posebno angažovana za tu uslugu.

– To je njeno zanimanje. U  CV-u piše: Ja sam džoint-valjak. Profesionalni “joint-roller”, objasnio je Snup i dodao da su prednosti posla besplatna marihuana, ali i odeća.

– Ako si odličan u nečemu što mi treba, angažovaću te – zaključio je, prenosi Telegraf.

Prihvati notifikacije