Sport

PRVENSTVO SRBIJE Zvezda u uzbudljivom finišu savladala Partizan i povela sa 2:1 (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde su poveli sa 2:1 u finalnoj seriji plej-ofa šampionata Srbije pošto su u trećoj utakmici savladali Partizan sa 96:90.

PRVENSTVO SRBIJE Zvezda u uzbudljivom finišu savladala Partizan i povela sa 2:1 (VIDEO)
FOTO: KK CRVENA ZVEZDA/TWITTER

Crveno-bijeli su imali prednost tokom gotovo cijelog susreta, u jednom trenutku su stigli i do 10 poena viška u četvrtoj četvrtini, ali se ušlo u neizvjesnu završnicu.

Pobjednik je odlučen na 47 sekundi prije kraja meča kada je Radetu Zagorcu svirana tehnička, Bili Beron je realizovao slobodno bacanje, a onda je Kej Si Rivers ubacio trojku za vođstvo od 92:85 i crno-bijeli nisu imali vremena da promijene ishod.

Zanimljivo je da su košarkaši Zvezde na ovoj utakmici ubacili čak 15 trojki. Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Beron sa 25, Dejan Davidovac je dodao 17, a Majkl Odžo i Muhamed Faje po 11 poena.

Kod poraženih Vanja Marninković je ubacio 21, Aleks Renfrou 18, Ognjen Jaramaz 15, Markus Pejdž 14, a Nikola Janković 11 poena.

Zvezda je sada na jedan trijumf do osvajanja titule, a četvrti meč u kojem je Partizan nominalni domaćin biće odigrana u ponedjeljak u 18 časova.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije