Zabava

Mirjana Karanović POKAZALA UNUKU, svi zadivljeno gledaju u sliku

Na Instagram profilu Mirjane Karanović pojavila se posebna fotografija.

Mirjana Karanović POKAZALA UNUKU, svi zadivljeno gledaju u sliku
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Moja unuka!! Divna! Pametna i lijepa!! – napisala je glumica.

Povod da čuvena glumica objavi ovu sliku jeste to što je njena bliska rođaka Milica maturirala. Bravo i za nju, bravo i za Mirjanu Karanović na čijem su se profilu poslije ove objave pijavili komentari: “Čestitke za maturu i unuci i baki”, “Nek je živa i zdrava”.

Mirjana Karanović koja je predanim vježbanjem došla u top formu, jedna je od najzanimljivijih domaćih javnih ličnosti na Instagramu.

Glumica na ovoj društvenoj mreži objavljuje snimke iz teretane, avanture sa mora, posebne momente sa majkom, ali i trenutke koje van scene dijeli sa kolegama.

Onoliko koliko je zanimljiva u glumačkim izazovima toliko je interesantna i drugačija i iza kamera.

Mirjana Karanović se nije udavala i nema djece, ali ima toliko nasljednika, svoje đake kojima otkriva tajne glume i unuku Milicu.

– Kada sam bila mlađa, bila sam uvjerena da ću imati djecu, muža i porodicu, ali život me je odveo na neku drugu stranu. Na tom putu sam otkrivala sebe. Izlazila sam iz okvira onog utvrđenog, predviđenog što bi trebalo da mi se desi u životu. Doživjela sam ogromne ljubavi i s tim muškarcima sam željela djecu, ali se to nije obestinilo. Rat i devedesete su razbucali moje planove. Potom je sve krenulo u nekom drugom smjeru – rekla je glumica 2017. za “Gloriju”.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije