Magazin

4 horoskopska znaka koji su najpopustljiviji roditelji: Oni igraju ulogu "dobrog policajca"

Neki zvjezdani znaci su previše "meki" prema svojoj djeci, tako da njihovi partneri uvijek moraju da budu ti koji su strogi u vaspitanju

4 horoskopska znaka koji su najpopustljiviji roditelji: Oni igraju ulogu "dobrog policajca"
FOTO: SHUTTERSTOCK

Zvjezde nas, kako astrolozi tvrde, donekle usmjeravaju i ka tome kakvi ćemo roditelji biti.

Kako horoskop kaže, najstroži roditelji rođeni su u znaku Jarca, a najzahtjevnije su Djevice.

Međutim, sa druge strane, postoje četiri horoskopska znaka u kojima su rođeni najpopustljiviji roditelji.

Bik

Bikovi izgledaju strogi i zahtjevni, vole disciplinu, ali su u odnosima sa svojom djecom “mekši” od pamuka. Oni uglavnom vole da drugi partner preuzme ulogu “lošeg policajca” u porodičnim odnosima, a da Bikovi budu ti koji će sa djecom uvijek biti prijatelji, puni razumjevanja i ljubavi. To je naročito tipično za tate Bikove koji imaju kćerke.

Pročitajte još

Lav

Lavovi imaju potrebu da se svima dopadnu i ovaj osjećaj se proširuje i na njihov odnos sa sopstvenom djecom. Njihovi partneri će možda smatrati da je veza jednostrana kada je u pitanju prekor mališana,  jer Lav nikada neće dati da se na njegovu djecu viče u njegovom prisustvu. Uvijek vole da budu zabavni roditelji koje djeca obožavaju, piše Pinkvilla.

Ovan

Ovnovi su poznati kao osobe koje lako izražavaju negativna osjećanja i uz to su vrlo impulsivni. Ali kada njihovo potomstvo prekrši pravila, Ovnovi ih nikada ne kažnjavaju. Pristaju da ih supružnik kažnjava, ali oni vole da budu izvori pozitivnosti i radosti za svoju decu.

Blizanci

Neki roditelji vjeruju da batine “kvare” dijete. Baš u te roditelje spadaju Blizanci, a osobe rođene u ovom horoskopskom znak bi “pomjerile planine” za svoje potomstvo i fizički branile od svakog ko poželi da naudi njihovom djetetu. Blizanci vjeruju da se sa djecom sve rješava kroz razgovor, umijesto da pribjegavaju kažnjavanju i uvijek vole da igraju ulogu “dobrog policajca”.

Prihvati notifikacije