Zabava

TUŽAN DAN Decenija je prošla od smrti Ksenije Pajčin, a njeni prijatelji NE ZABORAVLJAJU (FOTO)

Pjevačica Ksenija Pajčin nastradala je 16. marta 2010. godine, kada ju je u njenom stanu u Nikšićkoj ulici usmrtio njen momak Filip Kapisoda, koji se potom ubi.

TUŽAN DAN Decenija je prošla od smrti Ksenije Pajčin, a njeni prijatelji NE ZABORAVLJAJU (FOTO)
FOTO: GVOZDEN RAKIĆ/RAS SRBIJA

Na današnji dan, kao i svake godine do sada, mnogi Ksenijini prijatelji i oni koji su je voljeli prisjetili su se ove lijepe pjevačice.

Ksenijin blizak prijatelj crnogorski pjevač Danijel Alibabić, koji se u više navrata javno osvrnuo na veliki gubitak i priznao da ga bol nikad nije prošla, postavio je emotivnu poruku.

Nedostaješ. Deset godina čekam da se pojaviš, jer znam da mi se javljaš. Čuvaću te zauvijek od zaborava jer si bila ljudina i borac i najljepša žena svih vremena. Volim te, Ksendžo – poručio je on uz fotografiju tragično nastradale Ksenije.

Podsjećanja radi, Ksenija Pajčin ostala je upamćena kao bistra djevojka, puna energije i života, a njene kolege ističu da nije bilo odanijeg prijatelja.

Rođena je 3.12.1977. godine u Beogradu. Završila je osnovnu školu “Filip Kljajić Fića” na Banovom brdu, a potom i petu ekonomsku u Rakovici. Još kao devojčica pokazivala je talenat za ples. Bavila se pjevanjem i igranjem, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu