Sport

BUDUĆNOST MU NIJE U BARSELONI Mesi saopštio Kumanu želju da napusti Katalonce

Katalonija neće mirno spavati večeras. Znaju u Barseloni da ih čeka velika rekonstrukcija tima poslije blamaže u sudaru sa Bajernom i dolaska holandskog stručnjaka Ronalda Kumana.

BUDUĆNOST MU NIJE U BARSELONI Mesi saopštio Kumanu želju da napusti Katalonce
FOTO: TIAGO PETINGA/EPA

Najavljuju se brojni rezovi, a Radio Katalonija je ove večeri lansirao ekskluzivnu vijest, prenosi Mozzartsport.

Vijest nije nimalo prijatna za navijače Barselone. Naime, prema izvorima pomenute radio stanice Lionel Mesi je na sastanku sa Ronaldom Kumanom saopštio da svoju budućnost ne vidi u Barsi. Odnosno da bi  voleo da ode iz kluba sa kojim se svih prethodnih godina indentifikovao, ali da ima problem sa trajanjem ugovora.

Jedan od najboljih igrača svieta je vezan za Barselonu do juna naredne godine. Međutim, i pored kratkoročnog ugovora pitanje je ko bi bio spreman da zavuče ruku u džep i plati astronomsko obeštećenje.

Sve je još otvoreno, izvesno je samo da Ronald Kuman neće tako lako odustati od Mesija. O tome je pričao tokom prvog obraćanja kao trener katalonskog giganta.

FOTO: JERRY LAMPEN/EPA
FOTO: JERRY LAMPEN/EPA

– Mesi ima ugovor, nadam se da će ostati ovdje dugo godina. Za mene je Leo najbolji igrač svijeta, logično je da želim da imam najboljeg na planeti u mom, ne u konkurentskom timu – rekao je Kuman.

No, sve može da se promijeni. Posebno što Mesi nije u najboljim odnosima sa predsjednikom Barselone.

– Ne znam da li sam ja taj koji mora da ubeđuje Mesija. Kao treneru, drago mi što ćemo sarađivati, jer je riječ o igraču sposobnom da rješava utakmica. Za mene je Leo fudbaler Barselone. Razgovaraću s njim kako bih saznao njegove ideje, da li želi da nastavimo zajedno – poručio je Kuman prije sastanka.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu