Sport

GOL ZA SAMOPOUZDANJE Aćimović: Krupa ima kvalitet da izbori opstanak

Napadač Krupe Miloš Aćimović je protiv Borca postigao prvi gol u novoj sezoni.

GOL ZA SAMOPOUZDANJE Aćimović: Krupa ima kvalitet da izbori opstanak
FOTO: FK KRUPA/NIKOLINA VIDOVIĆ

Mladi fudbaler je ove sezone u prvih šest kola na terenu proveo samo 40 minuta ali se nada da će u nastavku takmičenja svojim radom i zalaganjem se izboriti za veću minutažu kod trenera Zorana Marića.

Posebno jer ekipu muči neefikasnost i u dosadašnjih šest utakmica su postigli samo tri gola. 

– Gol će mi sigurno puno značiti za nastavak sezone jer je to najbitnije za svakog napadača. Sigurno je da on donosi dodatno samopouzdanje i da će donijeti još veči motiv da nastavim sa dobrim partijama- istakao je Aćimović.

Krupa je na početku sezone imala velikih problema. Naime, povrede su umnogome uticale na ekipu koja trenutno nakon šest kola ima samo četiri boda. Ipak, to nije pokolebalo fudbalere koji očekuju bolje partije nakon ove reprezentativne pauze.

-Imali smo težak raspored na početku sezone, malo nam je nedostajalo i sportske sreće u pojedinim utakmicama gdje smo mogli da ostvarimo i bolje rezultate. Ipak, ne sumnjam da ćemo u nastavku prvenstva nakon reprezentativne pauze pružati bolje partije i da ćemo sigurno ostati u društvu najboljih jer imamo ekipu za to. Čvrsto vjerujemo u to. Kvalitetno radimo i očekujemo bolje rezultate –dodao je napadač.

Aćimović je važio za jednom od najtalentovanijih mladih igrača u Bosni i Hercegovini a 2013. godine je doživio tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je ostao bez oca, a sam je bio u životnoj opasnosti. Ipak, mladi fudbaler je sve izdržao i nakon toga se uspio vratiti i na teren.

-Bilo je teško vratiti se na teren nakon svega, ali sam imao veliku podršku porodice. Oni su mi dali snagu da sve uspješno prebrodim i da opet zaigram. Fudbal je ono što me čini srećnim i u čemu uživam tako da sam imao veliku želju da opet zaigram i srećom uspio sam u tome- dodao je Aćimović.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije