Zabava

"Abortirala sam bar 19 PUTA" Maja Marinković iznijela šokantne detalje iz privatnog života

Spisak ljubavnika Maje Marinković iz sezone u sezonu rijalitija "Zadruga" sve je duži, a posljednja "recka" na papiru bio je Zvezdan Slavnić, kog je preotela od Anđele Đuričić.

Maja Marinković
FOTO: A. DOJKIĆ/RINGIER

Zadrugarka Maja Marinković u više navrata svojim izjavama šokirala je javnost, a jedna od najbizarnijih bila je kada je izjavila da je popila do sada više od 200 pilula za dan poslije, te i da je abortirala 19 puta.

Maja se ove teme dotakla prije par mjeseci u rijalitiju nakon što je Anita Stanojlović rekla da je popila tabletu poslije intimnog odnosa s Lazarom Čolićem Zolom.

Pročitajte još

– Anita je popila jednu tabletu i to nije strašno, ali iz svog iskustva mogu da kažem da ne smije često da ih uzima jer može da napravi kolaps u organizmu. Tabletu za dan poslije može da popije jednom u šest mjeseci – počela je Maja, pa se prisjetila kako je ona konzumirala tablete za kontracepciju:

– Godinama nisam imala granicu kad su te tablete u pitanju. Koliko sam ih popila, mogla sam apoteku da sagradim do sada. Popila sam preko 200 tableta za dan poslije i abortirala bar 19 puta. Nerado pričam o tome, to nije nešto što treba bilo koja djevojka da radi, ali ja sam imala faze kad nisam previše razmišljala o tome. Danas, kad vratim film, nikad to ne bih uradila – rekla je ona.

Marinkovićka je potom objasnila da se to dešavalo i prije njenog ulaska u rijaliti i veze s Markom Janjuševićem Janjušem, prenosi Republika.

– Uvijek sam bila svojeglava. Ni otac nije mogao da me obuzda. Nerado pričam o ovome jer moj otac sve sluša. Dio ovoga zna, ali, naravno, ne sve. Te pilule su dobra stvar jer spriječe trudnoću, ali bilo je situacija kad nisam sumnjala da sam u drugom stanju, pa me poslije boli glava kad odem na pregled. Mlade djevojke treba da vode računa o tome šta rade. Treba da se koristi zaštita i nikad ne treba da dopuste da muškarac određuje to da li treba da se štite ili ne. To treba da se podrazumijeva, a ako neko ne želi da stavi kondom tokom odnosa, ne treba ni da ga pogleda – rekla je Marinkovićka.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije