Biznis

Addiko bankarstvo na dlanu: Putem mobilne aplikacije do gotovinskog kredita u iznosu do 50.000 KM

Putem Addiko Mobile aplikacije građani od sada imaju i mogućnost da iz udobnosti svoga doma podnesu zahtjev za Addiko mKredit u iznosu od 1.000 do 50.000 KM uz rok otplate do 10 godina.

Addiko bankarstvo na dlanu: Putem mobilne aplikacije do gotovinskog kredita u iznosu do 50.000 KM
FOTO: ADDIKO BANKA

Cjelokupan proces obrade kredita putem mobilne aplikacije, kako kažu iz Addiko banke Banjaluka, odvija se izrazito brzo i jednostavno.

– Neprestano mislimo na vrijeme i svakodnevicu naših postojećih i novih klijenata i zato smo u okviru digitalne transformacije Addiko banke Banjaluka omogućili građanima da apliciraju za kredit u bilo kojem momentu i gdje god se oni nalazili. Sam proces podnošenja zahtjeva za kredit traje kratko, a informacija o preliminarnom odobrenju kredita stiže za svega 3 minute. Uz samo jedan dolazak u najbližu poslovnicu i potpis već spremne dokumentacije, odobreni kredit je nedugo nakon toga na računu klijenta – izjavila je Milka Čađo, direktorka Odjela upravljanja proizvodima za stanovništvo u Addiko banci Banjaluka.

U proteklom periodu Addiko banka Banjaluka takođe je korisnicima Addiko Mobile usluge omogućila i biometrijske funkcionalnosti, odnosno prijavu u aplikaciju i potpis naloga identifikacijom lica ili otiskom prsta, a sve u cilju što besprijekornije zaštite podataka, kao i pojednostavljenja identifikacije.

Osim toga, sve brži način života zahtijeva još bržu i efikasniju uslugu, što su prepoznali u Addiko banci Banjaluka, a i mnogobrojna istraživanja potvrđuju sve masovniju potrebu građana za korištenjem usluga digitalnog bankarstva.

– Konkretno, usluge Addiko digitalnog bankarstva ove godine, u odnosu na prethodnu, koristi 35% više klijenata. U Addiko banci uslugu mobilnog bankarstva klijenti dobijaju besplatno prilikom ugovaranja tekućeg računa, a sve naknade za plaćanja putem mobilnog bankarstva su 50% povoljnije u odnosu na plaćanja na šalteru i to su samo neki od benefita zbog kojih građani sve više koriste usluge digitalnog bankarstva. Opcija podnošenja zahtjeva za Addiko mKredit putem aplikacije Addiko Mobile dodatno će umanjiti gužve u poslovnicama i u korak sa savremenim načinom života, građani praktično dobijaju bankarstvo na dlanu – zaključila je Milka Čađo, direktorka Odjela upravljanja proizvodima za stanovništvo u Addiko banci Banjaluka.

Klijenti Addiko banke Banjaluka prepoznali su benefite i prethodno lansiranih digitalnih usluga, te, pored usluge Addiko Mobile, sve aktivnije koriste usluge Addiko webKredit (podnošenje online zahtjeva za gotovinski kredit), Addiko Chat Banking na Viberu, Addiko EBank za fizička i pravna lica.

Iz Addiko banke Banjaluka i za ubuduće najavljuju inovacije i iznenađenja za postojeće i nove klijente. Sve dodatne informacije o proizvodima i uslugama potražite na stranici addiko-rs.ba, novosti pratite na Fejsbuk stranici Addiko Bank Banjaluka, a za sva pitanja pozovite Addiko Kontakt centar na 051 951 000.

A.E.

Prihvati notifikacije