Banjaluka

ADRENALINSKA ATRAKCIJA Jahorina promoviše ljetnu ponudu u Banjaluci

Nakon promocije u Bijeljini, Olimpijski centar Jahorina ovog vikenda predstaviće ljetnu ponudu građanima Banjaluke, a za posejtioce najavljuju i vrijedne nagrade. Promotivni štand Jahorine će biti na Trgu Krajine u subotu i nedjelju od 12 do 20 časova.

ADRENALINSKA ATRAKCIJA Jahorina promoviše ljetnu ponudu u Banjaluci
FOTO: OLIMPIJSKI CENTAR JAHORINA/RAS SRBIJA

Akcenat će, kažu, biti na ljetnoj ponudi koja je obogaćena sa tri nove adrenalinske atrakcije Tower, Loopster i Skydive. Loopster ima osam kabina sa po dva sjedišta koje se okreću u krug oko svoje ose u oba smjera. Putnici mogu da se odluče za ležerni osjećaj ili da dožive veću turbulenciju. Pokretima kabine mogu da upravljaju na kontrolnoj konzoli.

Tower – laganim povlačenjem za kanap simulira se pokret penjanja, a sjedište se kreće uvis. Snaga i brzina korišćena za povlačenje kanapa direktno utiče na brzinu uspona. Tokom vožnje tower se kontinuirano okreće oko svoje vertikalne ose i omogućava panoramski pogled. Držanje za kanap zaustavlja sjedište, a puštanje kanapa spušta sjedište da se polako vrati prema zemlji.

Skydive je dužine 50 metara, i simulira osjećaj letenja na vrhu planine i preko jezera. Dovoljno je da se dobro vježete i prepustite uživanju u pogledu na padine Jahorine.

Jahorina je već postala prepoznatljiva po najdužem u regionu, planinskom bobu na šinama dužine 2,5 kilometra. Bob dostiže brzinu od 40 km/h i jedan je od deset najvećih u Evropi. Panoramska vožnja žičarom, tjubing, xRaycer, teretana na otvorenom, kao i sportski kutak sa terenima, bicikli i staze za hajking – staza ljubavi, staza zdravlja i sportska staza, u rasponu od 2,5km do 13 km ovog ljeta će ispuniti očekivanja svih ljubitelja aktivnog odmora.

Međunarodno takmičenje Jahorina Ultra Trail ove godine će se održati na četiri staze različitih dužina i to prvi put u organizaciji Olimpijskog centra Jahorina. Tokom cijele ljetne sezone raspoređeni su promotivni i akcijski periodi te su pozvali sve ljubitelje ove planine da planiraju svoj dolazak na vrijeme i uživaju u aktivnom odmoru.

Otvaranje ljetne sezone na Jahorini zakazano je za period od 25. do 28. juna kada će važiti popust od 30 odsto na sve ljetne sadržaje.

Iz Olimpijskog centra se nadaju uspješnoj promociji u Banjaluci, nakon čega slijede promocije u Sarajevu, Tuzli i Trebinju.

Prihvati notifikacije