Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

AGONIJA! Na adresu Darka Lazića stigla HITNA POMOĆ, javljeno im je da je neko MRTAV u kući

Zabava
Autor:

Foto: Dejan Briza/RAS Srbija

Pjevač Darko Lazić koji je u oktobru prošle godine doživio saobraćajnu nesreću ispričao je sa čim se sve susrtetao u životu tokom svoje karijere koju je otpočeo još sa svojih 13 godina kada se prvi put latio mikrofona dok je sa svojim ocem pjevao na slavama i svadbama.

Obožavateljke je imao još dok se nije proslavio u “Zvezdama Granda”, a jedna od njih mu je zagorčala život. Morao je čak da je prijavi i policiji.

– Kada sam prvi put dobio SMS poruku u kojoj mi je navela datum kada ću navodno umrijeti, shvatio sam da je vrag odnio šalu. Uporedo s tim, u vrijeme dok sam bio na nastupu, zvala je moju porodicu da kaže kako sam preminuo, što je bilo strašno za moje roditelje koji su, sve dok me ne bi dobili na mobilni telefon, istinski strahovali da li sam živ. S vremenom je njeno uznemiravanje za mene počelo da predstavlja ogroman stres, a iskreno, pomalo sam se i uplašio njenih prijetnji, naročito zbog toga što sam bio meta osobe koja je umislila da sam joj suđen – ispričao je Lazić za Glossy.

On je bezuspješno mijenjao brojeve telefona, ali je njegova progoniteljka svaki put uspjela da ga pronađe.

– Svake nedjelje je dolazila da navija za mene i tako upoznala moje drugove koji su joj iznova davali moj broj telefona, pošto im je govorila kako hoće da mi pomogne da dođem do pobjede. Poslije određenog vremena, u fiksni telefon ugradio sam aparat za identifikaciju poziva. Tako sam saznao kako se zove, kao i da je iz Niša. Ali mislio sam da će sve to prestati i da će se pojaviti neko ko će joj biti zanimljiviji, zbog čega sam odlagao trenutak da slučaj prijavim policiji. Ipak, kada su se jednog jutra u mojoj ulici u Brestaču pojavila kola Hitne pomoći i dežurni doktor rekao da je na mojoj adresi prijavljen smrtni slučaj i kako je telo u mojoj kući, shvatio sam da je pretjerala. Uvidio sam kako to ne mogu da riješim sam, pa sam je prijavio nadležnim organima. Međutim, ni oni nisu mogli da mi pomognu jer je ona psihijatrijski slučaj i pred sudom ne može da odgovara za svoje postupke. Agonija je trajala godinu i po dana – prisjetio se nemilog događaja Darko, prenosi Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO