Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

AGONIJI SE NE NAZIRE KRAJ Stoja zbog komšijskog psa već četiri godine u kuću ulazi PREKO BALKONA

Društvo
Autor:

Foto: TV Prva screenshot

Iz straha od komšijskog psa, Beograđanka Stoja Škobo već četiri godine u svoju kuću ne ulazi na vrata, već preko balkona!

Loši komšijski odnosi, zajedničko dvorište i u njemu veliki pas doprinijeli su bizarnoj situaciji koja traje dugo i kojoj se ne nazire kraj, niti bilo kakvo rješenje, prenosi TV Prva.

– Ne mogu da uđem od psa na vrata, pa je jedini način da uđem preko balkona. Pokušala sam da mu dajem hranu, čak sam počela da kupujem kosti. Dok jede neće da napadne, ali čim prestane, nasrće – zabrinuto je rekla Stoja.

Kompromisa sa komšijama nema, nisu pokazali razumijevanje kada je Stoja predložila da psa vežu kada ona treba da uđe u kuću.

Iz tog razloga, ona je prijavila “slučaj” opštini, kao i Komunalnoj miliciji, ali bezuspješno. Naime, na snimcima koje su iz opštine zabilježili nema psa, pa samim tim nema ni slučaja.

Za sada se ne zna kada će se Stojina situacija razriješiti. Do tada, nastaviće da ulazi u svoju kuću kao i u protekle četiri godine, alternativnim putem, preko balkona.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO