Sport

AKCENAT NA ODBRANI Dakić: Od Vujovića možemo puno da naučimo

Povreda Marka Lukića poremetila je pripreme rukometaša Borac M:tela. Mladi igrač će nakon magnetne rezonance znati stepen povrede, koja je zabrinula sve u klubu.

AKCENAT NA ODBRANI Dakić: Od Vujovića možemo puno da naučimo
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Pored njega nekoliko treninga je propustio i pivot Đorđe Ćelić.

Novi trener Veselin Vujović je nametnuo žestok ritam a igrači to za sada dobro prate, dok čelnici kluba rade na dovođenju novih igrača. 

– Na pripremama se dobro radi. Saradnja sa trenerom Veselinom Vujovićem je odlična i nastojimo da ispunimo sve zahtjeve koje postavi pred nas. Dosta smo radili na odbrani i djeluje da svakim treningom napredujemo u tom segmentu i da će nam to biti adut u nastavku sezone. Želimo da napredujemo što više a trener Vojović insistira na detaljima koje moramo da ispravimo. Znamo kakav je stručnjak i od njega možemo mnogo da naučimo i da napredujemo – istakao je Milan Dakić.

Sa “crveno-plavima” su trenirali golman Edin Tatar, te bekovi Aid Selimović i Milan Marinović koji je jedini ostao sa ekipom, pošto trener Vujović traži drugačiji tip igrača.

Borac je planirao da ove sedmice ode u Srbiju i odigra dva meča, i to protiv Metaloplastike i Partizana, ali je duel sa Beograđanima otkazan , pa se traži novi rival.