Banjaluka

„ Ako ne znate ili ne možete, sklonite se“ Bivši ministar zdravlja prozvao direktoricu Doma zdravlja Banjaluka

Bivši ministar zdravlja RS i funkcioner SDS Slobodan Stanić je na svom Fejsbuk profilu prokomentarisao izjavu direkotrice Doma zdravlja Banjaluka Nevene Todorović da ove godine Nacrtom budžeta grada nije planirano dovoljno sredstava za rad ove ustanove sa „ Ako ne znate ili ne možete, sklonite se!“.

„ Ako ne znate ili ne možete, sklonite se“ Bivši ministar zdravlja prozvao direktoricu Doma zdravlja Banjaluka
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

U objavi je naveo da je „Spreman sam da vodi Dom zdravlja Banjaluka sa planiranih 300.000 KM i da uz to povećam koeficijente zaposlenim sa trenutno najnižih, na najviše (maksimalne)!“

Ako ne znate ili ne možete, sklonite se! Spreman sam da vodim Dom Zdravlja Banja Luka sa planiranih 300.000 KM i da uz to povećam koeficijente zaposlenim sa trenutno najnižih, na najviše (maksimalne)!

Posted by Slobodan Stanić on Friday, February 12, 2021

Sa mjesta ministra zdravlja u Vladi RS Stanić, tada još kadar SNSD, je smijenjen u septembru 2013. godine. U toj stranci ostaje sve do 2015. godine, kada napušta tu partiju i ubrzo se pridružuje SDS.

Direktorica Doma zdravlja Banjaluka Nevena Todorović je kadar njegove bivše stranke SNSD.

Pročitajte još

Ona je nedavno izjavila da će Domu zdravlja Banjaluka ove godine biti potrebno oko tri miliona KM za tekuće troškove, zbog negativnih posljedica korona virusa, ali i predstojećeg procesa vakcninacije.

Međutim, Nacrtom budžeta grada je planiran samo manji dio i to malo više od 300.000 KM.