Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ALEKSANDRA OTKRILA JEZIVE DETALJE O DAVIDU “Pijan si mi lomio nokte, krv mi je lila”

Zabava
Autor:

Foto: TV Pink screenshot

Aleksandra Subotić u jednoj od svađa sa Davidom Dragojevićem otkrila je šokantne detalje koji su se dešavali tokom njihove turbulentne veze.

Aleksandra Subotić je u jednom trenutku tokom učešća u rijalitiju “Zadruga 2” planula pa je izgovorila šta joj je sve njen bivši vjerenik, David Dragojević radio i koliko ga je, kako kaže trpila.

– Nisam upadala na televiziju zato što sam nenormalna budala, nego zbog njega jer sam mislila da mu Mina pravi klopku. To što sam ja uradila bio je čin ljubavi, napravila sam takvu budalaštinu kakvu niko ne bi napravio. Nemoj više da s*reš! Što si bio sa mnom onda? – ispričala je ona bijesno.

– Vozio je mrtav pijan kola, ja sam se istraumirala, polomio je telefon. Mislila sam da ćemo da poginemo. Uroljao se od votke, posvađao se sa sestrom i bacio telefon i počeo da skače po njemu. Mrtav pijan je bauljao po ulici. Krenuo je pješke, ja sam krenula za njim, a njegova mama mi je vikala da ne idem za njim. Ja sam skinula prsten i gađala ga njim. Ja sam njega sprečavala da ide iz kuće. Uzeo mi je ovako ruku i polomio nokte. Kako me je po ruci zakačio, nokti su mi bili krvavi i u hanzaplastima. Poslije toga je zbrisao. Njegova mama mi je rekla da se tako ponašao i njegov otac Goran – ispričala je dahu Aleksandra zbog čega se David razbjesnio.

– Molim Dejana i Dalilu da kače sve što se tiče nje. Je l’ ti šmrkao tata kokain? Ti si mog tatu dva puta vidjela. Ako spominje mog, ja ću da udarim i te kako na ovog. Nikad pijan nisam vozio.

– Vozio si pijan, lomio si mi nokte, ja sam tebe trpila – požalila se Subotićeva.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO