Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ALJOŠA VUČKOVIĆ SE POVUKAO ZBOG BOLESTI Nakon “Boljeg života” žene su ga obožavale, a evo šta sada misli o čuvenoj seriji!

Zabava
Autor:

Foto: Screenshot Youtube

Poznati glumac i veliki zavodnik Aljoša Vučković povukao se iz javnosti zbog teškog zdravstvenog stanja!

– Ništa ne radim i ne mogu da radim. Bolestan sam i ne osjećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim – rekao je Aljoša Vučković za “Kurir” ne želeći da otkriva detalje o bolesti.

Vučković u Beogradu živi sa suprugom Editom, s kojom ima dvije kćerke – Leanu i Saru. Aljošu najviše pamte po ulogama iz “Velog mista”, ali i seriji “Bolji život” gdje je glumio doktora Lukšića. Aljoša se prisjeća te serije koja se i danas reprizira.

– Eh, možemo se mi danas da pitamo šta je fenomen ili važnost “Boljeg života” ili filma “Casablanca”. A odgovor je ono nešto što se ne vidi, zapravo ne primjećuje. Iza tih kultnih projekata stoje dobar rad, duša i profesionalnost. Kad podvučem crtu od perioda nastanka “Boljeg života” do danas, shvatim da sve stoji na mjestu, sve stagnira. Šta reći osim da će nam doći bolji život samo ako pokušamo da vratimo sjećanja. Rijetke su bolje prilike, skoro ih nema. Sve nam funkcioniše o principu “hajmo da rpobamo da bude bolje’, i to bolje traje dva minuta, pa stane – rekao je Aljoša Vučković.

(Puls online)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO