Zabava

"Ana joj nije više omiljena snajka" Oglasila se Zvezdanova majka i pružila punu podršku njihovoj vezi

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić diskvalifikovani su nedavno iz rijalitija "Zadruga 6", nakon čega su otišli u stan njegovog oca Zorana Moke Slavnića, gdje se i trenutno nalaze.

"Ana joj nije više omiljena snajka" Oglasila se Zvezdanova majka i pružila punu podršku njihovoj vezi
FOTO: ANA SABOTINOVSKI / RINGIER

Kontroverzna Crnogorka će sad imati priliku i da upozna Zvezdanovu majku Slavicu, koja je na početku bila protiv njihove veze, ali je onda odlučila da pruži punu podršku sinu i okrene leđa bivšoj snajki Ani Ćurčić.

– Slavica jedva čeka da vidi Zvezdana. Čuli su se telefonom i sve vrijeme su plakali. Mnogo su se uželjeli jedno drugog. Zvezdan joj je objasnio da voli Anđelu i da ona mora prihvatiti njegovu odluku i tu vezu. Dogovorili su se da svo troje idu na ručak gdje će o svemu pričati – kaže izvor blizak Slavniću za “Informer” i dodaje:

Pročitajte još

– Ana joj nije više omiljena snajka jer joj je Zvezdan rekao koliko mu je zla nanijela u “Zadruzi”. Slavica joj neće zaboraviti sve što je na nju uradila, ali je ipak promijenila o njoj mišljenje, shvatila je da nije tako sjajna snajka kako se predstavljala.

Slavica se sad oglasila i otkrila da će uskoro imati susret sa sinom i novom snajkom, prenosi Blic.

– Jedva čekam da vidim sina. Tačno je da ću se naći sa njim i sa Anđelom, ali ne bih otkrivala detalje. Zvezdan mi mnogo nedostaje.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije