Društvo

Ana Sević se oglasila: "U bolnici sam tražila snagu koju sam prenijela Darku"

Pjevač Darko Lazić od 23. oktobra nalazi se u KBC “Zemun”, nakon što je doživio udes u kome je teško povrijeđen, a njegova i dalje zakonita supruga Ana Sević sada se obratila javnosti porukom u kojoj je navela kako se osjeća.

Ana Sević se oglasila: "U bolnici sam tražila snagu koju sam prenijela Darku"
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Darko Lazić je hitno operisan tokom prethodne noći, nakon što mu se javilo unutrašnje krvarenje. Hirurzi su mu punktirali plućno tkivo i pronašli uzrok sijenke koja je Darku otežavala disanje, a iz pluća su izvučene čak dvije litre krvi.

Dok se u bolnici odvijala prava drama, pjevačeva još uvijek zakonita supruga Ana Sević oglasila se putem društvenih mreža i u svojoj poruci navela da joj je teško zbog svega što se dešava.

Fotografija je nastala prije par dana… Vama se vjerovatno čini kao “normalna”, ali svako ko me poznaje jasno vidi i zna koliko je truda trebalo da iza nje probam da sakrijem umor i tugu, nespavanje, suze i stres poslije svega što se desilo… I pored svega toga to mi nije pošlo za rukom… Ovo je jedna usiljena poza, pokušaj osmjeha koji uz sav trud nije uspio da izađe iz mene. Nema te tuge koja se filterom može sakriti jer život nije Instagram. Radim na povratku svog osmjeha koji se na mom licu vidio do prije neki dan, rade i svi koji me vole i koje volim, koji žele da budem srećna i ispunjena kakva realno i jesam jer imam sve razloge za to – napisala je Ana, a zatim nastavila:

View this post on Instagram

Fotografija je nastala pre par dana.. Vama se verovatno cini kao "normalna" ali svako ko me poznaje jasno vidi i zna koliko je truda trebalo da iza nje probam da sakrijem umor i tugu,nespavanje,suze i stres posle svega sto se desilo.. I pored svega toga to mi nije poslo za rukom..Ovo je jedna usiljena poza,pokusaj osmeha koji uz sav trud nije uspeo da se izadje iz mene. Nema te tuge koja se filterom moze sakriti jer zivot nije instagram. Radim na povratku svog osmeha koji se na mom licu video do pre neki dan,rade i svi koji me vole i koje volim,koji zele da budem srecna i ispunjena kakva realno i jesam jer imam sve razloge za to. Sve sto je bilo u mojoj moci sam uradila. Prvo je bilo "sta ona trazi u bolnici" posle je bilo "vidi ne dolazi u bolnicu,putuje" .. Odavno sam shvatila da se svetu ne moze ugoditi i da je bitno ono sto znamo Bog i ja.. kao i moja porodica. Znate sta? Trazila sam u bolnici snagu koju sam zelela da prenesem svom bivsem muzu u njegovoj najgoroj borbi,trazila sam energiju u sebi da bih je dala i njemu jer sam znala da ocu mog deteta to treba vise nego ikada do sada. Znam da mu je to znacilo i pomoglo da prebrodi svoje najteze zivotne trenutke…Da li idem ili ne idem..Kao sto sam napisala u story pre neki dan,to je moja licna stvar a samo su jedan put uspeli da me slikaju jer je to bila ne samo Darkova nego i moja bitka.. Svako od nas je pre godinu dana krenuo odvojenim putem i svako od nas vodi svoj zivot. Svako je odabrao kako ce da zivi i svako je napravio svoj izbor. Ja sam odabrala da budem srecna i voljena jer imam pravo na to ,kao i svi vi! Jer sreca je stvar izbora! Svako zasluzuje da bude srecan! Moje dete zasluzuje da bude srecno a ne moze biti ako nisam ja ta koja ce da joj pokaze kako to izgleda! Ja nemam pravo da budem nesrecna jer imam dete koje ce biti srecno sve dok to od mene zavisi a ja cu uraditi sve sto je u mojoj moci da zauvek bude srecna,zasticena i nasmejana… Volim vas i zahvaljujem se na svemu lepom sto ste poslali proteklih dana… Od energije do reci.. ❤️🍀💋

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on

– Sve što je bilo u mojoj moći sam uradila. Prvo je bilo “šta ona traži u bolnici”, poslije je bilo “vidi ne dolazi u bolnicu, putuje”… Odavno sam shvatila da se svijetu ne može ugoditi i da je bitno ono što znamo Bog i ja… kao i moja porodica. Znate šta? Tražila sam u bolnici snagu koju sam željela da prenesem svom bivšem mužu u njegovoj najgoroj borbi, tražila sam energiju u sebi da bih je dala i njemu jer sam znala da ocu mog djeteta to treba više nego ikada do sada. Znam da mu je to značilo i pomoglo da prebrodi svoje najteže životne trenutke… Da li idem ili ne idem… Kao što sam napisala u stori prije neki dan, to je moja lična stvar, a samo su jedan put uspjeli da me slikaju jer je to bila ne samo Darkova nego i moja bitka… Svako od nas je prije godinu dana krenuo odvojenim putem i svako od nas vodi svoj život. Svako je odabrao kako će da živi i svako je napravio svoj izbor. Ja sam odabrala da budem srećna i voljena jer imam pravo na to, kao i svi vi! Jer sreća je stvar izbora! Svako zaslužuje da bude srećan! Moje dijete zaslužuje da bude srećno, a ne može biti ako nisam ja ta koja će da joj pokaže kako to izgleda! Ja nemam pravo da budem nesrećna jer imam dijete koje će biti srećno sve dok to od mene zavisi, a ja ću uraditi sve što je u mojoj moći da zauvijek bude srećna, zaštićena i nasmijana… Volim vas i zahvaljujem se na svemu lijepom što ste poslali proteklih dana… Od energije do riječi – završila je ona.

(Blic)