Zabava

ANABELA LJUTA "Luna i Gagi su ćutali dok me Marko udarao tamo gdje me najviše boli"

Anabela Atijas iz “Zadruge 3” izašla je kao četvrtoplasirana, a njen boravak u rijalitiju obilježile su brojne svađe sa bivšim mužem Gagijem Đoganijem, kćerkom Lunom i njenim dečkom Markom Miljkovićem.

ANABELA LJUTA "Luna i Gagi su ćutali dok me Marko udarao tamo gdje me najviše boli"
Foto: Marko Đoković/RAS Srbija

Tokom trajanja “Zadruge 3” u javnosti se više puta oglašavala Gagijeva sestra Nađa Đogani, koja nije imala lijepe riječi za Anabelu.

Ne želim ništa da kažem ružno o Nađi jer je ona tetka mojim kćerkama. Sama je birala da na prljav način brani svoju porodicu. I ja sam nečije dokete, pa se niko iz moje porodice nije oglasio da vređa Gagija. Moja porodica se vodi time da nemaju prava da pljuju po tuđoj dkeci. Postoje ljudi koji znaju šta je dostojanstvo, a Nađa Đogani nije jedna od njih – rekla je Anabela za Alo.

Ona se zatim osvrnula na sukobe sa Markom.

– Ne samo da sam doživjela da budem nazivana lošom majkom koja svojoj djeci ne misli dobro, nego su Luna i Gagi ćutali dok me je Marko udarao tamo gdje me najviše boli. Moje padanje na koljena i jecaji su pokazatelj moje nemoći da se izborim s velikim bolom. Nikada me nije boljela istina već neistina, a najveća laž na svijetu je da sam loša majka – rekla je Atijasova za pomenuti medij.

Ona je potom navela da je Luni ipak oprostila teške riječi.

– Radila sam sve za svoju djecu. Luna i Gagi su to podržali i prećutali svaku kritiku upućenu meni. Tom istom Gagiju sam bila majka, a kamoli svojoj djeci. Ipak, oprostila sam Luni jer ne bih mogla da živim s tim da joj stvaram teret i osjećaj da nema mamu pored sebe – dodala je.

Anabela je otkrila i svoje dalje planove, pa pomenula i svog drugog supruga Andreja Atijasa.

– Imam potrebu da se izolujem i želju da porodici nadoknadim svu pozitivnu energiju koju sam im odnijela. Andrej nas je spajao sve vrijeme i želio da porodica bude na okupu. Krivo mi je što je izostala zahvalnost onih kojima je najviše pomogao. Umorila sam se od osjećaja da moram da vodim borbe, isplakala sam sve suze ovog svijeta i više ne želim da hranim zlo oko sebe – završila je pjevačica.