Zabava

ANABELA SPAKOVALA KOFERE Šta Andrej kaže o njoj i KRAHU BRAKA

Anabela Atijas razvela se od biznismena Andreja Atijasa poslije sedam godina braka, a kako kaže još uvijek je ne zanimaju drugi muškarci.

ANABELA SPAKOVALA KOFERE Šta Andrej kaže o njoj i KRAHU BRAKA
FOTO: INSTAGRAM

Ne zanima me niko. Imam svoju djecu, svoje pačiće, i ona su centar mog univerzuma. Nemam ni vremena, ni volje, jer pored troje djece teško će moći da se uklopi još neko – rekla je Anabela za Alo.

U javnosti su se pojavili navodi da ju je Andrej prevario sa izvjesnom starletom i fitnes instruktorkom, međutim pjevačica je to demantovala, a potom navela da je spakovala kofere i napustila Sarajevo, gdje su ona i Atijas živjeli tokom braka.

– Nije me prevario, niti smo se zbog toga razišli. Ukoliko sada ima neku drugu, to je legitimno jer je slobodan muškarac. Mi smo se zvanično razveli i on sada može da radi šta hoće. Vratila sam se u Beograd, gdje ostajem, a Andrej je stalno na putu – navela je pjevačica.

Anabela će u stanu u Beogradu živjeti sa kćerkama Ninom i Blankicom, dok je Luna nakon pobjede u “Zadruzi 2” otpočela samostalan život u svom domu.

Za domaće medije oglasio se i Andrej Atijas.

Foto: screenshot Instagram
Foto: screenshot Instagram

– Anabelu i dalje obožavam. Uvijek ćemo biti prijatelji, ona je moje visočanstvo. Najbolja majka, žena, drug, ali, eto, nekada se ljudi ne mogu poklopiti. Trudili smo se i voljeli, volimo se i dalje, ali bolje je imati dobrog prijatelja nego vječitog neprijatelja – rekao je Andrej za Kurir.

On je dodao da učešće njegove doskorašnje pastorke Lune Đogani u dve “Zadruge” nije razlog bračnog kraha s Anabelom.

– Ja sam uz Lunu bio 24 sata. Podržavao sam je u svemu. I uvijek ću to da činim. Nije taj rijaliti uništio naš brak. Ma, ništa nije uništilo, jer da je tako, mi bismo ostali u lošem odnosu. Nas dvoje odlično funkcionišemo, kao porodica i dalje. Obaveze oko djeteta ću ispunjavati, i više od toga. Svaki dan se čujemo. Naravno, Anabela će imati potpuno starateljstvo nad kćerkom, jer smo se sporazumno razveli – zaključio je on za poemnuti list.

(Alo, Blic)

Prihvati notifikacije