Zabava

Andrea je NAJLJEPŠA KADETKINJA iz "Vojne akademije", u petom nastavku snimila je VRELE SCENE (FOTO)

Upravo je izašao trejler za novi film “Vojna akademija 5” a u njemu se mlada glumica Andrea Ržaničanin pojavljuje u veoma izazovnom izdanju.

Andrea je NAJLJEPŠA KADETKINJA iz "Vojne akademije", u petom nastavku snimila je VRELE SCENE (FOTO)
Foto: Youtube/Screenshot

Film “Vojna akademija 5” prati avanture mladih potporučnika koji se trude da prežive u divljini, na obuci za specijalnu jedinicu, kada će na test izdržljivosti doći njihova prijateljstva i ljubavne veze.

Mlada glumica Andrea Ržaničanin, koju ste upoznali u serijama “Vojna akademija” u ulozi Anđele Banjac i u seriji “Ubice mog oca” , igraće i u petom nastavku televizijske priče o pitomcima Vojne akademije, koji će biti premijerno prikazan 2. oktobra.

Jedan od ljubavnih parova u Vojnoj akademiji 5 su i Andrea Ržaničanin i Slaven Došlo, koji u trejleru dijele jednu veoma provokativnu scenu.

Andrea svojim fotografijama na Instagramu izaziva veliku pažnju i često ističe da nije nimalo slična sa likom koji tumači.

Ono što je svakako povezuje sa likom Anđele je avanturistički duh. Kada ne snima, Andrea (23) obilazi najegzotičnije destinacije i rekreativno se bavi fotografijom.

A osim nje u Vojnoj akademiji 5 igraju Bojan Perić, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin Teodosić, Miloš Timotijević, Slaven Došlo, Vaja Dujović, Anđela Jovanović, Vučić Perović, Viktor Savić, Đorđe Stojković, Miodrag Dragičević, Jovan Jovanović, Davor Golubović, Ivan Mihailović, Dragana Dabović.

(Žena Blic)