Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“ANDREJ SE NIJE IZLIJEČIO” Anabela će pobjesniti kad sazna kako ga Đole opisuje

Zabava
Autor:

Foto: Uroš Arsić/RAS Srbija

Đole Đogani je zapanjio posljednjim intervjuom u kom je otkrio nove pikanterije o dešavanjima vezanim za rijaliti “Zadruga”.

Naime, denser je istakao da se njegov brat Gagi Đogani izliječio od svog poroka, dok to Andrej Atijas, prema njegovim riječima, nije učinio.

– Andrej se nije izliječio, a Gagi jeste. Andrej pije od djetinjstva, tako da ne može da se izliječi za mjesec dana. Anabela je vjerovala da se udaje za nekog bogatog biznismena, a zaboravila je da je on ostavio trudnu ženu. On je jedan običan narkić kom je sad posao da čuva djecu. Svi Anabelini muškarci polude jer ih ona tuče. Njoj treba da pomogne psihijatrijska ustanova – istakao je Đole za Hit Informer.

Foto: Vesna Lalić/RAS Srbija

Đogani u nastavku razgovora za spomenuti nedjeljnik tvrdi da Atijasa nije upoznao lično.

– Ne, tog narkića nisam upoznao. Nije imao tu privilegiju da se upozna i rukuje sa mnom. On je jedan indijanac. A Anabela je tom narkiću ostavila da joj čuva djecu. Nina je tinejdžerka i bojim se šta bi mogao da joj uradi kad se napije. Anabela uživa u “Zadruzi” i uopšte ne brine o djeci koja su napolju – zaključuje denser, prenosi Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO