Zabava

ANEGDOTA IZ STUDENTSKIH DANA Mostarka Ornela Vištica otkrila NAJLUĐU STVAR koju je muškarac uradio za nju (FOTO)

Ornela Vištica na Instagramu je podijelila anegdotu iz studentskih dana kojom je otkrila najluđu stvar koju je neki muškarac napravio za nju.

ANEGDOTA IZ STUDENTSKIH DANA Mostarka Ornela Vištica otkrila NAJLUĐU STVAR koju je muškarac uradio za nju (FOTO)
FOTO: FOTO: ORNELAVISTICA/INSTAGRAM

Pitali su me nedavno šta je najluđe što je neki muškarac napravio za mene. Iako ne volim govoriti o buketima, iznenađenjima ovakvima i onakvima, evo jedna anegdota koju mogu podijeliti. Prije desetak godina kolege i ja bili smo u busu koji se vozio kroz Rumuniju.

View this post on Instagram

Pitali su me nedavno što je najluđe što je neki muškarac napravio za mene. Iako ne volim govoriti o buketima, iznenađenjima ovakvima i onakvima, evo jedna anegdota koju mogu podjeliti 😋 Prije desetak godina, kolege i ja bili smo u busu koji se vozio kroz Rumunjsku. 🚌 Redateljici je stigla sms poruka na -engleskom kako me jedan mladi gospodin želi pozdraviti. Molim? 😳 Za par min taj mladi gospodin je zaustavio bus nasred ceste!!!❌😂Svi smo morali napustiti bus, ja sam lagano propadala u zemlju. Ekipa je umirala od smijeha. 🤪 i danas me zezaju ☺️ . . 💐Fotografija iz sitcoma🎬- Dragi susjedi💐 . . . #studentskidani #lijepeanegdote #uspomene #muskarciizene

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on

Rediteljki je stigla SMS poruka kako me jedan mladi gospodin želi pozdraviti. Molim? Za nekoliko minuta taj mladi gospodin je zaustavio bus nasred ceste. Svi smo morali napustiti bus, ja sam lagano propadala u zemlju. Ekipa je umirala od smijeha. I danas me zezaju – napisala je lijepa Mostarka, uz fotografiju iz sitkoma “Dragi susjedi”, piše avaz.ba.

Prihvati notifikacije