reload

Zabava

Agoniji nije kraj: Voditeljka objavila da PONOVO IDE NA OPERACIJU (FOTO)

Voditeljka "Jutarnjeg programa" na Pinku, Dea Đurđević, 2019. godine doživjela je saobraćajku na Dedinju, tom prilikom imala je teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju, a onda je uslijedila velika borba.

Agoniji nije kraj: Voditeljka objavila da PONOVO IDE NA OPERACIJU (FOTO)
FOTO: BLICTV/SCREENSHOT

Voditeljka se sada oglasila na svom Instagram profilu i istakla je da ide na još jednu operaciju.

– I nakon četiri godine poslije najveće životne borbe se smijemo. Uz smijeh i porodicu se sve prebrodi. Već sutra me čeka novi izazov, nova operacija. I to će proći. Sigurna sam da će se moje zdravstveno stanje biti još bolje nakon ove intervencije i da ćemo se još više smijati. Svi mi zajedno. Vjerujte u sebe i budite hrabri. I radujte se svakom novom danu. Vidimo se uskoro. Budite mi bezbjedni – napisala je Dea.

Pročitajte još

Inače, Dea je na fotografiji pozirala nasmijana sa mamom i izabranikom Mladenom Mijatovićem, a porodično su uživali na večeri u jednom restoranu i nema sumnje da su joj oni naveća podrška.

Podsjetimo, u velikoj ispoveijsti nakon teške nesreće Dea Đurđević je ispričala kroz šta je sve prošla, prenosi Blic.

– Doktori su klasifikovali moje povrede kao ratne. Imala sam otkinutu ruku, kontuziju srca i pluća, slomljenu karlicu na dva mjesta, slomljenu kičmu, paralizu obje noge i s desne strane duž cijelog tijela taj veliki hematom, pošto me je tako nabio uz zid – navela je tada hrabra voditeljka u ispovijesti nakon oporavka i istakla da je imala ukupno 21 operaciju.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu