Košarka

Arapović poručio Zvezdi "U čemu je problem ako je sve išlo legalno"

Proslavljeni hrvatski košarkaš Franjo Arapović podigao je prašinu izjavom da je Crvena zvezda 2014. godine kupila mjesto u Evroligi od Cibone za 800.000 evra.

Arapović poručio Zvezdi "U čemu je problem ako je sve išlo legalno"
FOTO: PODCAST INKUBATOR/YOUTUBE SCREENSHOT

Iz Crvene zvezde su se oglasili sa dva saopštenja u kojima su demantovali ove informacije, a čak su pozvali i Evroligu da reaguje na ove izjave.

Nakon svega ponovo se oglasio Arapović.

Pročitajte još

– Ma dobro, to se davljenik hvata za slamku. Što ja imam s tim?! Rekao sam ono što svi, manje – više, znamo i što čitava Hrvatska i svi ljudi koji su u košarci pričaju. Nije to ništa novo, to je bilo davno. Oni imaju pravo na reakciju. Da je to bio legalan biznis, to je svjetski potez. Mislim, o čemu pričamo?! To je stvarno, uzeti Evroligu ma to je čudo. Mislim da se u Evroligi nastup plaća. Po meni, to je bio super potez. Ti ne možeš, evo ti pare i ja mogu. U čemu je problem ako je sve išlo legalno?! Što se tiče apartmana, ja sam tako dobio informaciju, da se grade apartmani a sad ko gradi ne znam, ne mogu nikog da imenujem. I on je rekao da je Aco (Aleksandar Petrović) bio predsjednik Cibone, a Aco uopšte nije bio predsjednik kluba. Time je htio da da do znanja da o tome ne zna ništa, a dobro zna s kim se razgovaralo i kako se razgovaralo – rekao je Arapović za za Net.hr.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu