Sport

Banjalučke odbojkašice i košarkašice uz Mozzart do titula

Protekli vikend u Banjaluci obilovao je sportskim takmičenjima. Odbojkaški klub Banjaluka Volley bio je domaćin, ali i pobjednik turnira „Mozzart trofej Banjaluke“, a juniorke i pionirke Omladinskog košarkaškog kluba Fenix postale su prvakinje BiH.

Banjalučke odbojkašice i košarkašice uz Mozzart do titula
FOTO: MOZZART

I jednima i drugima podršku na putu do titula pružila je kompanija Mozzart.

Iz kluba Banjaluka Volley ne kriju sreću zbog pobjede, ali ni što je Mozzart postao sponzor turnira kojem su ove godine promijenili ime u čast ovoj kompaniji.

FOTO: MOZZART
FOTO: MOZZART

– Zadovoljstvo mi je što smo uspjeli da napravimo partnerski odnos sa kompanijom Mozzart, koja je regionalni lider u svojoj djelatnosti. Turnir nije bilo lako organizovati u trenutno ekonomskoj i epidemiološkoj situaciji, ali smo uspjeli uz pomoć sponzora. Neizmjerno nam je drago da se kompanija ovako visokog profila uključila da nam pomogne, a posebno smo srećni što je baš nama pripao Mozzart trofej Banjaluke – kaže Vojislav Opačić, direktor OK Banjaluka Volley.

FOTO: MOZZART
FOTO: MOZZART

Istovremeno u sportskoj dvorani na drugom kraju Banjaluke odigravalo se finale Prvenstva BiH za juniorke i pionirke u košarci. Igračice OKK Fenix postale su državne prvakinje BiH u obje kategorije. Uspjesima ovog kluba proteklog vikenda u Banjaluci svjedočile su proslavljene jugoslovenske košarkašice. Banjalučanka Slađana Golić bila je počasni gost, kao i Razija Mujanović, koja je trenutno tim menadžer ženskih košarkaških reprezentacija BIH. Podršku kroz donaciju u opremi ovom uspješnom mladom klubu takođe je pružio Mozzart.

FOTO: MOZZART
FOTO: MOZZART

– Veoma smo srećni zbog uspjeha koji su ostvarile naše juniorke i pionirke. Zahvalni smo kompaniji Mozzart na donaciji trenerki za naše takmičarske selekcije. Oni već duže vrijeme pomažu sportskim kolektivima i veoma nam je drago što su prepoznali i rad našeg kluba i pružili nam podršku – kaže Darko Kosić, predsjednik OKK Fenix, Banjaluka.

FOTO: MOZZART
FOTO: MOZZART

Nema sumnje da će mlade košarkaške nade imati na koga da se ugledaju i da je pred banjalučkim odbojkašicama svijetla budućnost, kao i da će Mozzart nastaviti da ulaže u razvoj novih sportskih šampiona.

A.E.