reload

Zabava

"DERE KOLEGE I PRAVI SE LUD" Miloš Bojanić iznajmljuje svoju velelepnu vilu za paprenu cifru, popust nikome ne daje

Pjevač Miloš Bojanić je odlučio da svoju velelepnu vilu u Sremskoj Kamenici izdaje kako bi uvećao svoj budžet, jer dvije godine nigdje nije nastupao.

"DERE KOLEGE I PRAVI SE LUD" Miloš Bojanić iznajmljuje svoju velelepnu vilu za paprenu cifru, popust nikome ne daje
FOTO: PAPARAZZO LOV // DNK/YOUTUBE/SCREENSHOT/EMIL ČONKIĆ / RAS SRBIJA

Mnoge kolege se žale kako se Bojanić pravi lud i ne daje im popust, te da je velika stipsa.

– Otkrio sam javno da izdajem kuću i onda su pohrlili mnogi sa estrade, jer im je ovo bila prilika da preko agencije dođu i da vide vilu. Ma pjevači su užas, čime se sve bave. Samo da bi poslije mogli da me ogovaraju, da li mi je nešto jeftino unutra ili ne – priča Bojanić i dodaje:

Pročitajte još

– Zato ko god da me okrene, ja ih samo prebacim na moju ženu Branku i njenu drugaricu, jer se njih dvije bave rentiranjem i dogovaranjem. Eto, odmah su me popljuvali da Tini Ivanović nisam dao popust kada je snimala spot kod mene, a ja nisam ni znao da je ona iznajmila – objašnjava Miloš, dok njegov blizak drug otkriva za Svet da je pjevač takav.

– Miloš je takav. On godinama ima kuću u Crnoj Gori i kogod od pjevača da ga je zvao za apartman, cijena je bila i skuplja nego za ostale. Zna da estradnjaci imaju lovu, pa hoće da ih ošuri, ili je to njegov način da ih otkači. Tako da i sada ovo sa ovom vilom nije ništa čudno. Sve je prebacio na Branku, tako da se on nigdje ne pojavljuje. A dosta filmadžija dolazi da razgleda kuću za snimanje serija i filmova, pa mi se pohvalio da će imati dobru zaradu. Kod njega nema cjenkanja, jer je baš zaguljen po tom pitanju i traži 700 evra za dva dana snimanja – kaže on, piše Blic.