back button
reload

Hronika

DETALJI AKCIJE U PRNJAVORU Osumnjičeni tvrdi da je planirao praviti ulje od kanabisa

Skoro tri mjeseca trajala je policijska akcija u Prnjavoru, a u kojoj je policija zaplijenila oko 17,5 kilograma marihuane, otkriva Srpskainfo.

DETALJI AKCIJE U PRNJAVORU Osumnjičeni tvrdi da je planirao praviti ulje od kanabisa
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Zanimljivo je da je uhapšeni Igor K. Iz Prnjavora, izjavio inspektorima da je planirala praviti ulje za liječenje i izvoziti ga.

– Prije tri ili četiri mjeseca policija je došla do informacija da se na veoma nepristupačnom prostoru nalazi veća plantaža indijske konoplje i odmah je pokrenuta istraga – kaže naš izvor.

On pojašnjava da su policajci od tada pravili zasjede i čekali da se pojavi osoba koja je to zasadila.

Pročitajte još

– Ove aktivnosti su urodile plodom, te je ovih dana Igor K. zatečen na ovoj plantaži indijske konoplje. On je odmah uhapšen, a biljke su izuzete – pojasnio je izvor Srpskainfo.

On otkriva da je uhapšeni priznao da je on sam sve to zasadio, ali je tvrdio da nije diler i da nije imao namjeru da to prodaje kao drogu.

– Igor tvrdi da je od indijske konoplje planirao praviti zdrava ulja, a koja se koriste za liječenje. Ulje je planirao prodavati na području Njemačke – kaže naš sagovornik i dodaje da osumnjičeni nije osoba koja je poznata po kriminalnim radnjama.

Takođe je utvrđeno da u ovim poslovima nije imao pomagača.