back button
reload

Hronika

“DIJETE JE VIDJELO LJUDSKE KOSTI” Djed ispričao kako su dječak i njegov pas pronašli SKELET U ŠUMI

Ljudski sklelet, za sad neidentifikovane osobe, pronađen je juče u mirnom dijelu beogradskog naselja Ripanj.

“DIJETE JE VIDJELO LJUDSKE KOSTI” Djed ispričao kako su dječak i njegov pas pronašli SKELET U ŠUMI
FOTO: BOJANA MAJSTOROVIĆ/RAS SRBIJA

Ovu užasnu scenu zatekao je maloljetnik kog je pas odveo do kostiju nepoznate osobe.

Ljudski skelet pronađen je na početku šume kroz koju prolazi pruga Beograd-Bar. Mještani kažu da je ovo miran kraj u kom se nikada ništa slično nije dogodilo, te su veoma zabrinuti, piše Blic.

Kosti je pronašao pas kog je maloljetni tinejdžer šetao po šumi nedaleko od svoje kuće. Kako je njegov deda ispričao za Blic, pas je mladića “odveo” do ovog jezivog prizora. Dječak je, kako priča njegov djeda, prvo primijetio kosti razvučene po zemlji, najpre butnu kost, a zatim i lobanju…

Pročitajte još

– Moj unuk je štao psa kao i obično, međutim pas ga je odveo do kostiju. Nakon toga pozvao je mene i svog oca da dođemo i vidimo šta je to. On se dijete uplašio i mi smo odmah otišli da vidimo. Odmah nakon toga smo pozvali policiju – priča deda tinejdžera.

Kako dodaje, ne znaju šta je moglo da se dogodi i kako je skelet završio tu.

Inače, kako su komšije ovog dela Ripnja ispričale za Blic, u njihovom komšiluku se nikada nije desilo ništa slično, međutim dodaju da se iza njihovih domova proteže pruga “Beograd-Bar” i šuma, i da od buke voza oni vjerovatno ne bi ni čuli ništa…

– Ne znamo ni čije bi to kosti mogle da budu, ni kako baš tu. Samo smo juče čuli kada je došla policija i da je komšiji unuk nešto vidio u šumi… To je sve što znamo  – pričaju ostale komšije.

Kako je deda tinejždera istakao, unuk je bio užasnut jezivim prizorom.

– Svašta sam u životu vidio ali mi nije bilo svejedno kada sam ugledao ovo, a kako li je tek bilo strašno unuku… dijete je vidjelo ljudske kosti… – dodaje zabrinuto on.

Podsjetimo, skelet je pronađen juče popodne. Ostaci su ubrzo poslati na dalje vještačenje i obdukciju kako bi bio utvrđen uzrok smrti, ali i kako bi bila identifikovana osoba.