Fudbal

Dobio poseban poklon: Za Ronalda izrađen sat od bijelog zlata (FOTO)

Kristijano Ronaldo nije uspio da nastavi karijeru u Evropi i postane u vrhu kompetitivnog fudbala. Umjesto toga, otišao je na fudbalsku periferiju, u Saudijsku Arabiju, ali je taj transfer debelo naplatio.

Dobio poseban poklon: Za Ronalda izrađen sat od bijelog zlata (FOTO)
FOTO: STR/EPA

Samo ove godine će mu na račun od Al Nasra stići 200 miliona dolara, kada se plati pridodaju sumanuto visoki bonusi od marketinških prava, piše Sportal.

Osim ugovora kojim će povećati svoje ogromno bogatstvo, portugalska zvijezda dobila je i poseban poklon za potpis ugovora s klubom. Proizvođač luksuznih satova Jacob & Co. izradio je ručni sat za njega, koji je usko vezan za njegov transfer u Al Nasr. Naziva se “Caviar Flying Tourbillon Tsavorite”.

Izrađen posebno za Ronalda od bijelog zlata, niza dragog i poludragog kamenja i s narukvicom od aligatorove kože, sat se ne nalazi u slobodnoj prodaji, no procjenjuje se da bi na tržištu postigao cijenu od oko 800.000 evra. Zelenom bojom odaje se počast boji koja prevladava na zastavi Saudijske Arabije.

Na potpisivanju ugovora nosio još jedan luksuzni model

Na potpis istog Kristijano je stigao u vrlo elegantnom izdanju, u sivom odjelu i bijeloj košulji, ali najviše je pažnje privukao skupocjeni sat na njegovoj ruci. Riječ je o satu marke Roleks i to model Cosmograph Daytona “Arabic”, izrađen od platine i ukrašen dijamantima. Ovo je jedan od najređih modela švajcarskog proizvođača satova, koji se ekskluzivno prodaje u prodavnicama na Bliskom istoku.

Ovo je nešto novo i nešto što nismo videli u njegovoj kolekciji do sada. Nakon niza javnih nastupa u kojima je nosio Jacob&Co ovog puta je viđen sa Roleskom. Cijena ovog sata kreće se u rasponu od 160.000 do čak 420.000. evra, što je za Portugalca prava sitnica s obzirom koliko će novca zaraditi u novom klubu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu