back button
reload

Zabava

"Došlo je više konobara nego publike" Jelena Rozga doživjela debakl na nastupu

Poznato je da je pjevačica Jelena Rozga karijeru počela u grupi "Magazin", gdje je provela deset godina.

"Došlo je više konobara nego publike" Jelena Rozga doživjela debakl na nastupu
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Nakon toga je odlučila da karijeru nastavi samostalno, ali u početku nije dobila mnogo prodrške.

– Nakon deset godina u “Magazinu”, budući da sam ja uvijek u životu voljela da rizikujem, odlučila sam da napravim korak. Nisam znala gdje idem, niti šta me čeka, ali imala sam potrebu da sebi nešto dokažem. Nikad se nisam bavila drugima, isključivo gledam sebe. Malo ljudi je u to vrijeme vjerovalo u mene, čak i oni s kojima sam se družila su mi govorili – “Šta ti je, zašto rizikuješ”? Ali, kod mene odustajanje nikad nije bila opcija – ispričala je Jelena jednom prilikom, prenosi Story.

Otkrila je i da je na nekim njenim ranijim solo nastupima bilo jako malo publike.

– Na samom početku, kad sam 2006. krenula u solo-vode, znalo se desiti i da na nastupima ima više konobara nego publike, bilo je suza, ali odustajanja ne – rekla je Jelena.

FOTO: ROZGAJELENAOFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: ROZGAJELENAOFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Jednom se dogodilo i da se onesvijestila na koncertu.

– Jednom sam se onesvijestila na sceni! Još sam bila u grupi “Magazin”, i na jednom koncertu nešto nije bilo u redu s klima-uređajima. Odnijeli su me u garderobu, dali mi vode, osvježili me, došla sam sebi, vratili su me na binu, i nastavila sam koncert! Ali, to su normalne stvari, sve je to u opisu mog posla – ispričala je pjevačica, piše Blic.