reload

Zabava

“Imam najboljeg dečka na svijetu” Koraćeva kuca poruke na semaforu u džipu od 150.000 evra, vozači je upozorili (FOTO)

Starleta Ana Korać redovno se hvali svojim luksuznim životom na društvenim mrežama.

“Imam najboljeg dečka na svijetu” Koraćeva kuca poruke na semaforu u džipu od 150.000 evra, vozači je upozorili (FOTO)
FOTO: ANA_KORAC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Mediji uslikali su starletu na Slaviji u jeku priča da joj je preskupi “ferari” slupan u udesu na Umci. Kako je na semaforu bilo crveno, Koraćeva se zaustavila, ali se sve vrijeme s nekim dopisivala, što joj je očigledno prijalo, prema izrazu njenog lica.

Međutim, kada se upalilo zeleno na semaforu, ona na to nije obratila pažnju, zbog čega su joj vozači iza nje zasvirali. Čim je shvatila da je kriva za zastoj, odmah je dala po gasu i uputila se u pravcu centra grada.

Gdje je otišla, ne znamo, ali se po frizuri i šminci vidjelo da je tip-top sređena i da veoma žuri da završi sve svoje svakodnevne obaveze, piše Kurir.

Inače, džip marke “mercedes benc” G klase, u kojem je uslijkana dobila je, kako navodi pomenuti portal, na poklon od svog partnera i njegova cijena se kreće oko 150.000 evra, pa naviše.

– Imam najboljeg dečka na svijetu! – napisala je nedavno Ana dok je pozirala pored crnog automobila koji je bio ukrašen velikom crvenom mašnom i balonima u obliku srca.

Podsjetimo, mediji su prenijeli da je “ferari”, koji je bivša učesnica rijalitija dobila za Dan zaljubljenih prošle godine, navodno slupan u nesreći koja se desila na Umci. Kako se navodilo, za volanom je, navodno, bila Anina drugarica, koja je uletjela u parkirane automobile, dok se Koraćeva vozila iza nje u “majbahu”. Ipak, ona je to tada demantovala.