reload

Magazin

INSPIRATIVNA PRIČA Stjuardesa postala internet senzacija zahvaljujući gubitku 100 kilograma (FOTO)

Stjuardesa iz Australije postala je popularna na društvenim mrežama dijeleći svoj inspirativni put mršavljenja otkrivši da je uspjela izgubiti 100 kilograma.

INSPIRATIVNA PRIČA Stjuardesa postala internet senzacija zahvaljujući gubitku 100 kilograma (FOTO)
FOTO: NADINEPHYLLISFITTT/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Nedin MekGi je TikTok zvijezda, a u svojim videima na ovoj platformi otkrila je da je izgubila preko 100 kg barijatrijskom operacijom.

Nedavno je dobila i svoj “posao iz snova” kao stjuardesa, što je smatrala da ranije nije mogla zbog svog zdravlja. Kompanija Kvantas ne zahtjeva da kabinsko osoblje ima određenu težinu, ali “odličan” nivo zdravlja i kondicije je uslov.

Njeni snimci i objave su postale viralne na TikToku nakon što je podijelila svoju transformaciju s pratiteljima, kao i novosti o tome kako joj ide novi posao.

Pročitajte još

– Borila sam se sa fluktuacijama težine i prejedanjem, poremećajem u ishrani otkako pamtim. Trebalo mi je jedna godina i četiri mjeseca da postignem svoju ciljnu težinu, i sada dva mjeseca kasnije još uvijek učim i radim na održavanju zdravijeg i uravnoteženog odnosa s hranom – napisala je u objavi na svojoj Instagram stranici.

Priznala je da je najteži dio njenog dosadašnjeg puta mršanja bio učenje da uživa u svojoj omiljenoj hrani umjereno bez osjećaja krivice nakon što se godinama borila s prejedanjem.

– Mislim da je to nešto na čemu ću morati da radim do kraja života, ali sam ok s tim – navela je.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu