reload

Zabava

Isak otkrio nove detalje veze s Aleksandrom: Već nakon deset dana je uradila ono čemu se nije nadao

Ljubavni par Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović dva mjeseca su uspjeli da kriju od javnosti da su zajedno, a nakon što su uhvaćeni u ljubavi, više ne kriju koliko znače jedno drugom.

Isak otkrio nove detalje veze s Aleksandrom: Već nakon deset dana je uradila ono čemu se nije nadao
FOTO: MILAN ILIC, SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Isak je priznao da neće upoznati djevojku s roditeljima dok ne bude siguran da će je oženiti, ali je Aleksandru ipak predstavio svojima, a i ona je njega upoznala s majkom.

– Pa ne bih ja, ali raskrinkao nas je “Paparaco lov”, ali dobro (smijeh). Krili smo dva mjeseca, sada možemo na kafu otići. Još nisam upoznao baku, ali moram otići u Žitorađu da je upoznam. Nismo počeli sa upoznavanjem, ona je upoznala moje preko video poziva, ja sam upoznao njenu majku. Tek smo počeli, biće svega – rekao je Isak, a onda otkrio da su i on i Aleksandra ljubomorni, a onda dodao da ga je pjevačica iznenadila samo deset dana nakon što su započeli vezu.

Pročitajte još

– Već desetog dana mi je kupila poklon. Kupila mi je omiljeni parfem, ne jedan, nego dva. Oduševila me je. Nema ga svugdje, ali ona je uspjela da ga pronađe.

Podsjetimo, Iska Šabanović priznao je da je sa Aleksandrom Mladenović u vezi, ali i da njihova romansa nema veze sa marketingom, jer mu ne treba marketing tog tipa, prenosi Blic.