back button
reload

Svijet

Osvanuo snimak sa plaže u Crnoj Gori od kog se DIŽE KOSA NA GLAVI (VIDEO)

Snimak sa plaže iz Čanja, koji je objavljen na Podgoričkom vremeplovu nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Osvanuo snimak sa plaže u Crnoj Gori od kog se DIŽE KOSA NA GLAVI (VIDEO)
FOTO: PODGORIČKI VREMEPLOV/INSTAGRAM

Po plaži gmiže zmija, ali ne obična zmija. Kako su pratioci ove popularne Instagram stranice napisali, ali i kao što vidite, riječ je o pitonu.

– To je vrsta zmije Loptasti piton vjerovatno je nekome pobegao ili ga je neko ostavio tu, obzirom da potiče sa prostora zapadne i centralne Afrike. Nisu otrovni i ne spadaju u agresivne vrste, lovi tako što ujede i udavi plen, ovako mali primjerak teško da bi ikome mogao da naškodi – napisao je jedan od pratilaca.

Ostali su se nadovezali da je vjerovatno riječ o zmiji, koja je prije par dana osvanula na istom profilu, samo je ovaj put bila uslikana u vožnji.

Iako je vjerovatno riječ o ljubimcu, mnogi se slažu da joj na plaži nije mjesto.

FOTO: PODGORIČKI VREMEPOLOV/INSTAGRAM
FOTO: PODGORIČKI VREMEPOLOV/INSTAGRAM

– Deset dana je slobodno mogao ostaviti u terarijumu ( i sam kući imam zmiju) pred odlaska na put, piton se nahrani, sipa mu se dovoljno vode i 15 dana se ne mora hraniti. Ali ovo je ipak seljačenje. Vidi me imam zmiju… Ako krenem da izvodim moju bou konstriktora od dva i po metra neće mu biti dobro.. – napisao je poznalavac zmija.

Ipak, naviše je bilo onih koji su zmiju shvatili kao čisto poređenje.

“Krenula tašta na more” , “Izgubila mi se bivša”, “Čik joj naplati ležaljku” … bili su samo neki od komentara.

Bilo je i onih koji su prokomentarisali da su je vidjeli na plaži ljudi se ne bi uplašili od zmije, nego od njihove reakcije, piše Žena Blic.