back button
reload

Zabava

Jedan znak Zodijaka do 2. novembra pratiće samo sreća, ova tri TJERAĆE MALER

U nedjelji pred nama zvijezde su spremile svašta na polju ljubavi, posla i zdravlja-

Jedan znak Zodijaka do 2. novembra pratiće samo sreća, ova tri TJERAĆE MALER
FOTO: SHUTTERSTOCK

Bilo kako bilo, ne zaboravite da nabacite osmijeh, uz njega je sve lakše.

Ovan

Potrebno je da osmislite dobar plan i da ostanete dosljedni u svakoj fazi sprovođenja, posebno kada se nalazite pred saradnicima kada vas osporavaju. Nakon dužeg poslovnog ubjeđivanja situacija će se promijeniti u vašu korist, ali moraćete da ostanete uporni i dosljedni. Preplavljeni ste različitim mislima i emocijama, tako da pažljivo odmjeravate dobru priliku u kojoj možete da izrazite sve svoje ranovrsne želje. Partner vas iskreno podržava i podstiče na aktivnu ulogu.

Bik

Djelujete kao osoba koja nema vremena za neke površne susrete ili za događaje koji se ne uklapaju u vašu sferu interesovanja. Bolje je da se ponašate što umjerenije, jer svojim energičnim ponašanjem kod nekih saradnika podstičete različite reakcije i negodovanje. Stalo vam je da svojoj porodici i voljenoj osobi priuštite više radosti u zajedničkom životu. Sreća je da kod njih nailazite na topao prijem i na razumjevanje. Prijaće vam nečija emotivna pažnja.

Blizanci

Djelujete vrlo ambiciozno pred svojom okolinom i svima jasno dajete do znanja, da ne želite da vam se neko suprotstavlja po bilo kojoj osnovi. Pažljivo procijenite situacije koje zahtjevaju neki vid rizika ili veće ulaganje novca. Neophodana vam je porodična harmonija i nečije prisustvo kako biste ostvarili bolju psihološku ravnotežu i prilive kreativne energije. Parter umije lako da vas podstakne na pozitivnu reakciju i izlive emocija.

Rak

Ulažete veliki napor da ostvarite pozitivne rezultate u svom profesionalnom izražavanju, ali postoje izenenadne situacije koje remete vaše planove i poslovnu koncepciju. Potrebno je da se rasteretite od dodatnih obaveza, nemate dovoljno energije da se angažujete na više strana istovremeno. Skloni ste čestim promjenama emotivnog raspoloženja, naročito u situacijama kada partner djeluje odsutno ili nezainteresovano za vaše ideje. Priželjkujete više nježnosti.

Lav

Nalazite se za veliki korak ispred drugih jer umijete tačno da predvidite nečiju reakciju ili odgovor u poslovnim pregovorima. Jasno vam je da savremeniji pristup zajedničkim temema ili interesima donosi dugoročniji uspjeh. Postavljate suviše stroge kriterijume pred voljenu osobu, ali vaš podsticaj umije i da djeluje blagotvorno na više načina. Emotivni izazovi ponekad predstravljaju dobru priliku da se profiltrira zajednički odnos.

Djevica

Razmislite o promjeni određenih kriterijuma i uslova u dogovoru sa saranicima kako biste poboljšali svoju poslovnu poziciju. Slobodno možete da insistirate na svojim idejama, jer imate vrlo pouzdane pokazatelje o uspjehu. U svom emotivnom zanosu spremni ste da učinite nešto posebno kako biste impresionirali svog partnera.

Vaga

Uz dobru procjenu mogućnosti i pravilan izbor saradnika relativno brzo možete da ostvarite svoje ciljeve na poslovnoj sceni. Ponekad morate djelovati energično ili ultimativno u društvu saradnika. U svom prepoznatljivom maniru umijete da osvajate simpatije na različitim stranama. Kada ste dobro raspoloženi, imate utisak da su vam dostupne najbolje mogućnosti i tada obično birate neku dominantnu ulogu pred svojim partnerom.

Škorpija

Na vrlo efikasan način umijete da sprovedete različita pravila uspješnog poslovanja, koja ostavljaju ozbiljan i pozitivan utisak na vašu okolinu. Potrudite se da potisnite svoju profesionalnu sujetu kada se javno polemiše o pravilnom vrednovanju nečijih zasluga. Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja. U momentima osjećate veliki emotivni zanos ili inspiraciju, ali vam se čini da vam nedostaju dobre prilike da u potpunosti izrazite svoje namjere.

Strijelac

U dogovoru sa saradnicima sada na uspješan način možete da riještite niz važnih pitanja. Nastavite da podstičete zajedničke dogovore i udruživanje po raznim osobama. Potrudite se da neko ozbiljno shvati vaše ideje oko finanskijskih zahtjeva koje imate. U odnosu sa ljubavnim partnerom prolazite kroz promjenljivu fazu, ali ne treba da se predajete. Važno je da djelujete pozitivno na svijet oko sebe i da neprekidno postičete voljenu osobu na zajedničke promene.

Jarac

Novo saznanje pozitivno utiče na vašu motivaciju i na profesionalnu orijentaciju. Sada imate dobru volju da se angažujete na nekim zadacima koje možete da rješavate u dogovoru sa saradnicima. Ne treba da se opterećujete sa nekim novčanim pitanjima, jer uskoro ćete riješiti i te dileme. Ljubavni događaji koje naslućujete imaju neku neobičnu draž. Dopadaju vam se postupci koje čini partner i to vas navodi da promijenite svoje odluke. Prati vas ljubavna inspiracija.

Vodolija

Potrebno je da se rasteretite od dodatnih obaveza, ali nemate dovoljno energije da se angažujete na više strana istovremeno. U dostojanstvenom stilu i bez suvišnih pitanja prihvatite sve korisne sugestije ili riječi kritike koje vam upućuju bliski saradnici. Željeli biste da uspostavite bolju kontrolu nad novim događajima u ljubavnom životu, međutim ništa značajno ne možete da učinite bez prethodnog dogovora sa svojim partnerom.

Ribe

Ulažete veliki napor da ostvarite pozitivne rezultate u svom poslovnom izražavanju, ali postoji sljed događaja koji remeti vaše planove. Važno je da se pravilno organizujete i da ispoštujete sve zadate rokove. Skloni ste čestim promjenama svog emotivnog raspoloženja, nema razloga da gubite nadu ili da se udaljavate od partnera, piše zena.blic.rs.