back button
reload

Zabava

Jedna stvar je presudila da povuče baš ovaj potez: Saša Popović iskeširao 200.000 dolara za dva automobila

Saša Popović je, kako pišu mediji, kupio dva automobila na električni pogon marke BMW, čija je ukupna vrijednost 200.000 dolara.

Jedna stvar je presudila da povuče baš ovaj potez: Saša Popović iskeširao 200.000 dolara za dva automobila
FOTO: V. LALIĆ/RAS SRBIJA

Doskorašnji suvlasnik “Grand produkcije” na ovaj potez se odlučio jer često putuje do Opatije, pa će mu ubuduće biti mnogo jeftinije da se vozi na struju nego da troši pare za gorivo, piše Kurir.

Prije nekoliko godina Saša je postao vlasnik stana u Opatiji, gdje odlazi vrlo često, čak nekad i na dva-tri dana kad ima slobodne termine u snimanju emisija “Zvezde Granda”. Uzimajući u obzir da je to hrvatsko ljetovalište udaljeno od Beograda oko 560 kilometara i da mu svaki put treba pozamašna svota novca samo za gorivo, ne čudi Sašin potez koji je nedavno napravio.

FOTO: VESNA LALIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: VESNA LALIĆ/RAS SRBIJA

Kako piše pomenuti medij, Saša je navodno kupio dva automobila na električni pogon. U pitanju su luksuzne mašine marke BMW, čija je vrijednost na tržištu oko 100.000 dolara. Dakle, Popović je za ovaj luksuz dao 200.000 dolara, što je oko 166.000 evra. Jedna kola biće stalno u Beogradu na raspolaganju njegovoj porodici, supruzi Snežani, kćerki Aleksandri i sinu Danijelu, dok će druga koristiti samo Saša, i to za putovanja do Opatije. Osim po glamuroznom dizajnu, ove automobile ubuduće ćemo na ulicama lako prepoznavati i po registraciji, jer je Popović na tablice stavio svoje inicijale SP.

Saša Popović se za sada nije oglašavao ovim povodom.

Osim automobila, on je prethodnih dana postao i vlasnik dva luksuzna stana u naselju Beograd na vodi, bar prema pisanju domaćih medija. Nije navedeno koliko je para odvojio za tu investiciju.