reload

Hronika

"Jedva su uspjeli da ga uhapse" Pjevač nožem krvnički izbo kolege, jednom od muzičara IZVAĐEN BUBREG

Pjevač Miloš S. uhapšen je u Kragujevcu zbog sumnje da je u lokalu u kome je nastupao sa svojim bendom poslije svađe mrtav pijan izbo dvojicu svojih kolega (22) i (39) i teško ih povrijedio!

"Jedva su uspjeli da ga uhapse" Pjevač nožem krvnički izbo kolege, jednom od muzičara IZVAĐEN BUBREG
FOTO: M. ILIĆ /RINGIER

Stravični incident dogodio se u subotu u jednom poznatom lokalu, a pjevač se tereti za pokušaj teškog ubistva i napad na službeno lice.

– Miloš S. počeo je da se u kafani svađa sa svojim kolegama, a onda i da nasrće na njih. U jednom momentu je izašao napolje, a oni su krenuli za njim – priča izvor Kurira.

– On je iz automobila izvadio nož čije je sječivo veće od 12 centimetara i počeo besomučno da ubada kolege. Jednog od muškaraca ubo je u bubreg, dok je drugog izbo po leđima, a navodno ga je posjekao i po grudima – navodi izvor.

Motiv napada za sada nije poznat, ali se spekuliše da je riječ o svađi oko bakšiša.

– Navodno, muzičari su se posvađali sa Milošem oko bakšiša, jer je on insistirao da zadrži veći dio novca za sebe – kaže izvor. Kako objašnjava, okupljeni gosti pokušali su da pomognu povrijeđenima.

– Nastala je prava gungula, ljudi su pokušavali da obuzdaju Miloša S. i pozvali su policiju i ljekare. Kada je patrola stigla jedva su uspjeli da uhapse pomahnitalog pjevača i smjeste ga u kola – kaže izvor i dodaje da je scena na mjestu napada bila jeziva:

– Krvi je bilo na sve strane, jadni momci su bili unakaženi.

Međutim, drama se nastavila i kada je Miloš S. priveden.

– Pošto je bio u alkoholisanom stanju policija ga je odvezla na pregled u Klinički centar u Kragujevcu. On je i tamo nastavio da pravi haos, a onda se i dosjetio da pobjegne i to sa sve lisicama na rukama. Prilikom pokušaja bjekstva policajac koji ga je sprečavao lakše je povrijeđen jer je Miloš S. nasrnuo na njega – navodi izvor.

Pročitajte još

Kako pričaju poznanici uhapšenog, svi su šokirani jezivim incidentom.

– Miloš je poznat kao miran mladić, nikada prije nije imao ovakav ispad. On je godinama svirao u jednom poznatom lokalu, a radio je i u jednoj kragujevačkoj firmi. Uvijek je pjevao tužne ljubavne pjesme i to je nekako bio njegov zaštitni znak. Ne znamo šta mu je bilo da ovako nešto uradi – rekao je prijatelj uhapšenog.

Viši javni tužilac Nebojša Veljković potvrdio je za Kurir da je osumnjičenom Milošu S. određeno zadržavanje do 48 sati, te da će biti ispitan u ovom tužilaštvu.

Prema nezvaničnim informacijama, jedan od povrijeđenih muzičara operisan je u KC Kragujevac i izvađen mu je bubreg.

– Povrijeđeni mladić je pretrpio teške povrede, izvađen mu je bubreg i ljekari se bore za njegov život. Obojica kolega pomahnitalog pjevača zadobili su teške povrede – rekao je izvor.