reload

Svijet

"Kada ne dobijete ono što želite" Ponašanje ove majke nakon što je saznala da će roditi djevojčicu je zgrozilo javnost (VIDEO)

Iako bi od mnogih budućih roditelja mogli da čujemo da im je pol bebe potpuno nebitan i da im je jedino važno da dijete bude živo i zdravo, sa jednom trudnicom tako nešto nije bio slučaj.

"Kada ne dobijete ono što želite" Ponašanje ove majke nakon što je saznala da će roditi djevojčicu je zgrozilo javnost (VIDEO)
FOTO: EMMA HUBBARD/YOUTUBE/SCREENSHOT

Ona je nakon što je vidjela roze balone povodom otkrivanja pola u bijesu lomila sve što je našla pred sobom. A video snimak njenog ponašanja brzo je postao viralan.

Marija Lašon iz Amerike, inače majka jedne djevojčice, iznenadila je sve prisutne na ceremoniji otkrivanja pola bebe kada je saznala da će roditi još jednu djevojčicu. Ono što je još šokantnije govori činjenica da je, sada već viralni snimak sama objavila na svom Tiktoku.

U video snimku sa opisom “Kada ne dobijete ono što želite” trudnica se nakon što je saznala da će dobiti još jednu kćerku, ponašala neprimjereno, prevrtala je stolove, razbijala ukrase i kidala dekoraciju dok su je zapanjeni gosti, uključujući i malu djecu, gledali šokirano.

Ljudi u komentarima u nevjerici

Pročitajte još

Snimak je ubrzo prikupio više od 1,2 miliona pregleda, a korisnici društevnih mreža bili su jednako zgroženi ispadom ove trudnice.

“Ovo je užasno i divlje ponašanje”, “Ovo je djetinjasto i nedopustivo”, “Mašem socijalnom centru”, “Ta beba neće imati ljubavi”, “Žao mi je ne samo nove bebe, već i zbog svih djevojčica koje su vidjele njenu reakciju”, bili su neki od komentara ispod video snimka.

Žena koja se bori s plodnošću dodala je:

– Srce mi se slama gledajući ovo, izgubila sam bebu i dala bih sve da mogu da je imam pored sebe živu i zdravu – napisala je ona, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu