reload

Hronika

KOBNI SELFI NA VAGONU Tinejdžerku (13) udarila struja, zadobila teške opekotine

Djevojčica (13) koja je sinoć pokušala da se popne na jedan od vagona u Željezničkoj stanici Ruma životno je ugrožena i navodno je udarila struja kada je pokušala da napravi selfi na jednom od vagona, prenosi Sremska televizija.

KOBNI SELFI NA VAGONU Tinejdžerku (13) udarila struja, zadobila teške opekotine
FOTO: VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ/RINGIER

Kako navodi ova televizija, ljekari se bore za njen život i otprilike 35 odsto tijela je zahvaćeno opekotinama, potvrđeno je u Kliničkom centru Vojvodine, prenosi Sremska televizija.

Iz Infrastruktura Željeznice Srbije je saopšteno, prenose i drugi mediji, da su dvije devojčice starosti oko 13 godina prelazile prugu na nedozvoljenom mjestu, preko kolosijeka na stanici Ruma.

Pročitajte još

Nezvanično saznajemo da je jedna od njih pokušala da se popne na vagon kako bi napravila selfi i tada se dogodila nesreća.

Povrijeđena djevojčica je kolima rumske Hitne pomoći sinoć oko 19 sati prevezena u Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici. PR služba bolnice nam je potvrdila da je nakon obavljenih dijagnostičkih pregleda i konstatovanog visokog stepena opekotina, u pratnji anesteziologa djevojčica transportovana u Klinički centar Vojvodine, Urgentnu dečiju hirurgiju. Tamo nam je danas rečeno da je dijete u životnoj opasnosti.

Prema nezvaničnim informacijama, povrijeđena djevojčica u Rumu je došla iz inostranstva kako bi ljetnji raspust provela kod svoje bake. Inače, ovo nije prvi ovakav slučaj povređivanja. Prošle godine u avgustu mladić, 17 godina iz Šapca pravio je selfi na vagonu u Željezničkoj stanici u Rumi, pa ga je udarila struja. Prema zvaničnoj statistici od posljedica strujnog udara nakon penjanja na vagone godišnje strada pet do šest mladih osoba.