Fudbal

LAKTAŠI GOSTUJU U BIJELJINI Ostojić: Zvijezda 09 je favorit, ali nema predaje

Laktaši su se vratili, u Prvu ligu Republike Srpske sa velikim ambicijama, nakon remija i poraza u prva dva kola na red je došla pobjeda i to kakva.

LAKTAŠI GOSTUJU U BIJELJINI Ostojić: Zvijezda 09 je favorit, ali nema predaje
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Laktaška konjica pregazila je Slobodu iz Mrkonjić Grada sa 4:0 iako po propuštenim prilikama domaćina ne bi bilo čudno da je rezultat bio veći.

Stameni štoper Boris Ostojić koji se oporavio nakon virusa korona te vratio u prvi tim i odmah pokazao da je važan šraf tima trenera Miljana Bajića.

U 4. kolu Prve lige RS ekipu očekuje teško gostovanje, putuje na noge Zvijezde 09, a pomenuti fudbaler vjeruje da njegov tim može do pozitivnog rezultata.

– Poslije nesrećnog poraza u Prijedoru, gdje smo imali sve u našim rukama došla je utakmica u kojoj smo pokazali karakter, pogotovo jer smo imali određenu dozu pritiska, ali smo dokazali svima da smo ekipa koja ima i glavu i rep i zasluženo upisali prvu pobjedu. U Bijeljini nas očekuje zahtjevna utakmica protiv ekipe koja gaji šampionske ambicije, svjesni smo da će biti teško pogotovo jer nam je to treća utakmica u sedam dana, ali idemo tamo da se nadigravamo i damo sve od sebe da se kući vratimo uzdignute glave. Zvijezda 09 je sigurno favorit, ali ne igra baš dobro na početku sezone i pokušaćemo da to iskoristimo. Nema predaje unaprijed – rekao je Ostojić.

Iako je pauzirao kaže da se poslije povratka na teren odlično uklopio u tim, posebno u štoperskom paru sa Nebojšom Runićem.

– Runa nam je svojim znanjem i iskustvom mnogo toga dobrog donio, za sada odlično funkcionišemo, a biće to iz kola u kolo sve bolje – dodao je Ostojić.