Sport

KRUPA SE NE PREDAJE Mandić: Vjerujemo u opstanak

Ovo je pobjeda koja nam daje nadu, koja nas gura naprijed ka opstanku i nadam se da će na neki način biti prekretnica sezone – rekao je Nikola Mandić, strijelac pobjedonosnog pogotka za Krupu u meču 26. kola Premijer lige BiH protiv Slobode. 

KRUPA SE NE PREDAJE Mandić: Vjerujemo u opstanak
FOTO: FK KRUPA

Krupa je protiv Slobode ostvarila prvu prvenstvenu pobjedu u ovoj godini. 

– Ovo je zaista važna pobjeda. Pokazali smo zajedništvo, da smo kolektiv i sigurno smo u ovom meču trebali dati još najmanje dva gola. Imali smo penal, prilike, ali sada je najbitnije da smo osvojili tri boda. Kontrolisali smo čitavu utakmicu, bili skoncentrisani u fazi odbrane, uspjeli da sačuvamo prednost i mislim da je ovo zaslužena pobjeda – rekao je Mandić koji je dodao da je uprkos stanju na tabeli atmosfera dobra.  

-Atmosfera u ekipi je dobra, a ova pobjeda je sigurno donijela podsticaj u borbi za opstanak. Na začelju smo ali imamo šanse, čvrsto vjerujemo u to. Glavni konkurenti nam dolaze u goste. Ne bavimo se kalkulacijama šta i koliko treba da uradimo da bismo ostali u ligi ali je potpuno jasno da trebamo nastaviti pobjeđivati. Gledamo samo naprijed, ne osvrćemo se iza nas, gledamo samo napred idemo iz utakmce u utakmicu i nadamo se da će nam to doneti pozitivne rezultate. Istina da nam konkurenti dolaze u goste ali nama je sada svaka utakmica finale i svaka je bitna – rekao je Mandić.  

Nikola Mandić je u Krupu stigao iz Krškog, a ranije je nastupao hrvatske klubove Dugopolje, Cibaliju i Osijek. U Krupi se kaže osjeća kao kod kuće i fokusiran je na što bolji rezultat. 

-Dvije godine sam već ovde i zaista se osjećam dobro, Krupa je organizovan klub, momci su me zaista prihvatili, zdrava je sredina i zaista je sve onako kako treba biti. Što se tiče nastavka karijere ja sam zaista fokusiran na Krupu i na to da pokušamo ostvariti što bolji rezultat. Kao i svaki fudbaler, gledam i želim napredak u karijeri ali o tome ćemo pričati kada za to dođe vrijeme – jasan je Mandić.  

Raspored

Do kraja sezone Krupa će odigrati još sedam utakmica. Već u narednom kolu gostuje kod Veleža, a na gostujuće terenu igraće još protiv Borca, Zrinjskog i Željezničara dok će na svom terenu dočekati konkurente za opstanak Mladost iz Doboja kod Kaknja, Radnik i Olimpik. Upravo Radnik i Olimpik su glavni konkurenti Krupi za opstanak u ligi dok Sloboda i Mladost iz Doboja kod Kaknja mogu doći u opsanu zonu. 

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu