back button
reload

Svijet

“Najbolje što mi se dogodilo u životu” Komšinica joj je ostavila dijete na čuvanje, više se NIKAD NIJE VRATILA

Britanka Rosalinda (70) odlučila je da sa svojim pratiocima na TikToku podijeli jedan događaj iz mladosti, koji joj je promijenio čitav život.

“Najbolje što mi se dogodilo u životu” Komšinica joj je ostavila dijete na čuvanje, više se NIKAD NIJE VRATILA
FOTO: TIKTOK/MAMAROSALINDA/SCREENSHOT

U to vrijeme često je čuvala decu iz komšiluka, pa joj nije bilo neobično što ju je majka jednog dječaka pitala da ga pričuva dok ona ode u prodavnicu. Pristala je i dječak, ne samo da je proveo dan sa Rosalindom, već i čitavo djetinjstvo i tinejdžerske dane, jer se njegova majka nikada nije vratila, ispričala je Rosalinda u videu, piše San.

Razlog njenog nestanka Rosalinda nije otkrila. Bio je s njom do svog punoljetstva, ona ga je odgajila, a onda je odlučio da potraži biološkog oca i započne novi život.

Ljekari su ovoj hrabroj ženi rekli, u njenim dvadesetima, da nikada neće moći da ima djecu, a nesvakidašnja situacija sa komšinicom i “čuvanjem” dječaka dovela ju je do ideje da bude hraniteljka. Mnogo djece prošlo je kroz njen dom, a jednu djevojčicu je 1990. godine i formalno usvojila.

Lola sada ima 30 godina i često se pojavljuje u video objavama Rosalinde koja je prava zvijezda na popularnoj društvenoj mreži, jer sa svojim pratiocima dijeli inspirativne i hrabre priče iz svog života.