reload

Zabava

"Najljepša noć u životu" Tri godine kasnije, Maja Berović objavila video spektakularnog koncerta u Areni

Muzička zvijezda Maja Berović prije tri godine održala je koncert za pamćenje u beogradskoj „Štark Areni“.

"Najljepša noć u životu" Tri godine kasnije, Maja Berović objavila video spektakularnog koncerta u Areni
FOTO: MAYA BEROVIC /YOUTUBE/SCREENSHOT

Krcata Arena, Majin muzičko-scenski performans i publika koja je uživala u brojnim hitovima bili su više nego dovoljan razlog da se danima priča o tome, kao i tome da je Maja opravdala sva očekivanja.

Nedjelju dana pred koncert tražila se karta više, ali je upravo u to vrijeme prodata poslednja ulaznica za koncert godine. Kada se pojavila na sceni te 2018. godine Maja je izazvala pravu histeriju među okupljenim obožavateljima, pozdravili su je gromoglasnim aplauzom i skandirali njeno ime, a ona je potom zapjevala „Harem“ dok se u kavezu spuštala sa vrha Arene, piše Blic.

– Neću puno da pričam, srce mi je puno – poručila je tada Maja dok joj je publika skandirala i uzvikivala njeno ime.

Tri godine kasnije, Maja je poželjela da ovu magičnu noć podijeli sa svima, te je tako na svom zvaničnom „jutjub“ kanalu okačila snimak cijelog koncerta. Ovaj Majin gest posebno je obradovao fanove koji su s nestrpljenjem isčekivali video, ali i one koji te noći nisu mogli da prisustvuju koncertu jer nije bilo karata.

– Idealan trenutak da se poslije tri godine prisjetimo večeri koja je bila za pamćenje. Meni je to ostalo urezano u sećanju kao najlepša noć u mom životu, a vjerujem da će takvih još biti i da ćemo moje “bebe” i ja već za godinu dana uživati u još jednom koncertu za pamćenje – izjavila je kratko Maja koja je posljednjih mesec dana na zasluženom godišnjem odmoru, jer je u šestom mjesecu trudnoće, a u februaru će na svijet donijeti dječaka.