reload

Zabava

NE LIČI NA TATU Pogledajte kako izgleda kćerka slavnog Mister Bina (FOTO)

Prisjećati se prošlih vremena i izvlačiti fotografije iz prošlosti je zabavno, ali ništa manje zabavno nije ni gledati kako nekad mala djeca odrastaju i u što se pretvaraju.

NE LIČI NA TATU Pogledajte kako izgleda kćerka slavnog Mister Bina (FOTO)
FOTO: BBC AMERICA/YOUTUBE

Dobar je primjer kćerka Rovana Atkinsona, britanskog glumca najpoznatijeg po ulozi Mister Beina.

Jakih obrva, pomalo izbuljenih očiju, Atkinson nikad nije bio mjerilo muške ljepote, a utisku nije pridonijelo ni vječno kreveljenje i grimase u ulozi Mister Bina. Zato su se mnogi iznenadili kako je njegova kćerka Lili izrasla u apsolutno prelijepu djevojku. A još je i super talentovana (tome se ne treba tako čuditi) mada nije krenula očevim glumačkim stopama već pjeva, no izgledom je ista mama, Sunatra Sastri.

vijek je zabavno gledati što su postala djeca slavnih. Danas 25-godišnja Lili ne teži tome da postane glumica, mada se kao dijete pojavila u nekoliko tatinih filmova. Na pameti joj je prvenstveno pjevačka karijera – na kraju smo ubacili i video u kojem pjeva. Lili je, za razliku od dvije godine starijeg brata Benjamina, odnosno Bena koji evidentno sliči tati, ista mama.

Inače, Sunetra i Rowan su unazad nekoliko godina razvedeni, a on je u novoj vezi s komičarkom Louise Ford dobio i treće dijete.

Rovan Atkinson i Sunetra Sastri u braku su bili 25 godina, od 1990. do 2015., a upoznali su se kasnih osamdesetih kad je ona na BBC-ju radila kao majstorica šminke. 1993. rodio se Ben, a dvije godine kasnije i Lili. Za razliku od sestre, Ben nije umjetnički tip, pohađao je istu vojnu akademiju kao prinčevi Vilijam i Hari, piše Avaz.