reload

Zabava

"Ne mogu da se promijenim" Anja Mit postala gospođa Vesić, a evo šta kaže o prinovi i bračnom životu

Anja Mit nedavno je rekla sudbonosno "da" svom izabraniku, pilotu Ognjenu Vesiću. GLumica je uzela njegovo prezime, a svoje zadržala kao umjetničko.

"Ne mogu da se promijenim" Anja Mit postala gospođa Vesić, a evo šta kaže o prinovi i bračnom životu
FOTO: BLIC VIDEO/SCREENSHOT

Smatra da se, otkako je postala gospođa Vesić, nije uozbiljila, jer je to nešto što dolazi vremenom. Ona je naglasila i da je očekivala kada će javnost početi da se raspituje o prinovi, iako ona još ni sama ne zna kada će se ostvariti u ulozi majke.

– Mislim da ozbiljnost dolazi vremenom. Možda vam djelujem tako, ali sigurno za mjesec dana ne mogu da se promijenim. Istina je da sam srećnija, ispunjenija i smirenija – počela je Anja i otkrila da su njihovi prijatelji oduševljeni svadbom koja je nedavno bila.

Pročitajte još

– Ljudi nas još uvijek zovu i ono što je posebno važno, kažu mi da nikada nisu vidjeli srećnije i veselije mladence. To je svadba kakvu sam željela i o kojoj sam maštala. Da počnemo od pripreme, pa do muža što je najvažnije, pa onda do cjelokupnog slavlja. Nadam se da ću tako srećna biti uvijek! – ističe glumica, prenosi Blic.

FOTO: T. BOROZAN /  RINGIER
FOTO: T. BOROZAN / RINGIER

Osnivanje porodice je, pak, još “na čekanju”.

– To ne može stvarno da se planira. Očekivala sam takvo pitanje. Da to sve mi znamo, bili bi androidi, ali kad bude, svi će znati. To svakako ne može da se sakrije – kaže Anja za Grand.